Mergi direct la conținut »
Probleme pentru Piţurcă: un jucător important al naţionalei va lipsi o lună de pe teren!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Probleme pentru Piţurcă: un jucător important al naţionalei va lipsi o lună de pe teren!

Probleme pentru Piţurcă: un jucător important al naţionalei va lipsi o lună de pe teren!

România va juca pe 11 octombrie cu Ungaria, la Bucureşti, şi pe 14 octombrie cu Finlanda, la Helsinki, în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Victor Piţurcă, selecţionerul tricolorilor, a primit o veste proastă despre unul dintre componenţii de bază ai naţionalei. Ciprian Marica s-a accidentat, săptămâna trecută, la un antrenament al echipei sale de club, Konyaspor, iar primele concluzii ale analizelor pe care le-a efectuat în Germania indică faptul că atacantul are fisură de menisc, anunţă digisport.ro. În aceste condiţii, Marica va sta departe de gazon cel puţin o lună şi poate rata meciul pe care tricolorii îl vor disputa pe 14 octombrie, la Helsinki, împotriva Finlandei, în calificările pentru Euro 2016.

Pe 11 octombrie, România va juca la Bucureşti împotriva Ungariei, dar Ciprian Marica este suspendat pentru acest meci, ca urmare a cartonaşului roşu încasat în partida câştigată de tricolori cu 1-0 în faţa Greciei, la Pireu.

Close
Închide
  Close