Mergi direct la conținut »
Radu Banciu, atac DEVASTATOR la adresa lui Hagi! Îl face blatist și dopat!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Radu Banciu, atac DEVASTATOR la adresa lui Hagi! Îl face blatist și dopat!

Radu Banciu, atac DEVASTATOR la adresa lui Hagi! Îl face blatist și dopat!

Radu Banciu, cunoscutul realizator al emisiunii "11 metri", difuzată de postul de radio Sport Total FM, s-a dezlănțuit la adresa lui Gică Hagi. Jurnalistul consideră că "Regele" a făcut aranjamente atât ca fotbalist, cât și la Viitorul, unde este antrenor şi patron. Mai mult, Steaua, Pandurii și Petrolul ar fi și ele implicate în aranjarea de meciuri.

Mai exact, lui Radu Banciu i se pare suspect că Steaua fost învinsă de Pandurii (scor 1-3, etapa a 21-a) și de Petrolul (scor 0-1, etapa a 25-a), în timp ce echipa lui Hagi s-a impus în fața gorjenilor (scor 4-0, etapa a 22-a) și a ploieștenilor (scor 2-1, etapa a 26-a). De asemenea, Petrolul a fost învinsă de Pandurii (scor 0-1, etapa a 24-a), iar Steaua a câștigat meciul cu Viitorul (scor 4-1, etapa a 23-a).

Nu mă mir ca așa face Viitorul. Hagi asta a făcut toată viata lui. El când a ajuns la Real Madrid nu știa decât să facă blaturi. După aceea a ajuns la Barcelona cu Hristo Stoicikov și toți țiganii ăia de acolo. Apoi a ajuns în Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun în discuție că avea șut… Așa era fotbalul în anii ’90. În Italia și Spania făceai ce voiai: injecții, făceai și schimb de sânge dacă voiai.

Ce să facă Hagi când a venit ca manager al unui club din România? El este reprezentantul imaginii cooperative. La Galatasaray n-a jucat un meci pe bune în toată viața lui. Așa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat într-un fotbal trucat. Cum ar fi rămas Sportul Studențesc în Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studențesc. Altfel, Dobrin era Rege, nu era Hagi„, a spus Banciu, scrie ziuanews.ro.

Radu Banciu l-a ”tăvălit” teribil pe Gică Hagi și cu ocazia zilei sale de naștere, când a împlinit vârsta de 50 de ani. AICI, detalii.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close