Mergi direct la conținut »
Răducioiu nu s-a mai ascuns! "Dragostea mea!". Cine e femeia care i-a sucit mințile fostului internațional
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răducioiu nu s-a mai ascuns! "Dragostea mea!". Cine e femeia care i-a sucit mințile fostului internațional

Răducioiu nu s-a mai ascuns! „Dragostea mea!”. Cine e femeia care i-a sucit mințile fostului internațional

Florin Răducioiu a divorțat recent de Astrid, femeia alături de care a stat mai bine de 20 de ani, mama celor doi băieți ai lui. "Radu" a prezentat-o recent prietenilor din mediul online pe noua lui cucerire.

El a postat pe Instagram o poză cu o șatenă, pe care a descris-o simplu: „My love” (Dragostea mea). Atât și nimic în plus, dar se știe că Răducioiu nu este foarte darnic cu detalii din viața personală. 

„Fata  locuiește la Milano! Lucrează pe la birouri ca funcționar public, la Ambasada României, și nu îi place să iasă în evidență! Pentru ea, bărbatul face drumuri București-Italia permanent, dar nu mai contează, atunci când dragostea este mare”, au dezvăluit apropiați ai celor doi, pentru wowbiz.ro.


Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională

Close
Închide
  Close