MENIU CAUTĂ

Rapid a promovat în Liga 2 la fotbal. În eșalonul secund au mai urcat Csikszereda, Gloria Buzău, Turris Turnu Măgurele și CSM Reșița

Distribuie

În seria a patra, CSM Şcolar Reşiţa a câştigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu ACS Dumbrăviţa, ocupanta locului 2, şi a promovat matematic în Liga 2.  În seria 5, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus cu 2-0 la Unirea Tăşnad şi a promovat matematic, la rândul ei, în Liga 2.

———

Rapid, formație pregătită de fostul internațional Daniel Pancu, a promovat matematic în Liga 2 după victoria de azi cu Unirea Slobozia (3-0), din etapa a 28-a din Seria 2 a Ligii 3.

Golurile partidei disputate în Regie au fost marcate de Hlistei (20), Cârstocea (23) și Vlada (63). Alte echipe care au obținut deja promovarea în al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc sunt SCM Gloria Buzău (Seria 1) și Turris Oltul Turnu Măgurele (Seria 3).

Fanii giuleștenilor au umplut tribunele arenei din Regie. La meci a fost și Mircea Lucescu. De asemenea, au venit și alte personaje VIP care țin cu giuleștenii, precum politicianul Mircea Geoană și actorul Ion Dichiseanu.

Comentarii