Mergi direct la conținut »
Răzvan Burleanu, blocat de către CEx să scape definitiv de Mircea Sandu
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Răzvan Burleanu, blocat de către CEx să scape definitiv de Mircea Sandu

Răzvan Burleanu, blocat de către CEx să scape definitiv de Mircea Sandu

Războiul dintre Răzvan Burleanu şi Mircea Sandu a intrat într-o nouă etapă. Noul preşedinte al FRF vrea să-i dea încă o lovitură sub centură fostului şef de la Casa Fotbalului şi să-l scoată definitiv din organigramă.

Burleanu şi-a propus să-l schimbe pe Naşu’ din funcţia de administrator al Centrului de la Mogoşoaia, acolo unde se învârt bani grei din bugetul FRF. Fostul consilier prezidenţial a încercat manevra la predecentul Comitet Executiv, însă membrii guvernului federal i-a retezat elanul şi i-a transmis lui Burleanu că decizia schimbării lui Mircea Sandu o poate lua doar Adunarea Generală (facsimil).

facsimil 1

 

 

 

facsimil 2

„Nu înţeleg de ce vor să-l schimbe pe Mircea Sandu. Pot fi acuzat de subiectivism pentru că am fost coleg cu Mircea, dar cum să-l schimbi pe Mircea Sandu? Vreau să trăiesc să văd cine mai face două baze sportive ca la Mogoşoaia şi la Buftea! Să facă ei!”, a declarat nedumerit directorul CNAF Mogoşoaia, Paul Cazan.

Sandu - Cazan VLAD6976

Mircea Sandu, alături de Paul Cazan, directorul bazei de la Mogoşoaia

Fostul fundaş de la Sportul Studenţesc este conştient că şi el îşi poate pierde postul dacă Mircea Sandu nu va mai fi administratorul bazei: „Ţinta este Mircea Sandu, apoi, în mod normal, colaboratorii săi”. După alşegerile din martie, Mircea Sandu a rămas doar preşedinte onorific al FRF.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-ar înlocui pe Mircea Sandu cu Marcel Puşcaş, în funcţia de administrator al Centrului de la Mogoşoaia.

 

Close
Închide
  Close