MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 21:50

Răzvan Burleanu a strâns la RIN votanții de la alegerile FRF. Un dineu oficial destul de tensionat. Cadouri: șepci, tricouri și șorturi. Reacții. Vulpițele galbene știu cu cine votează | FOTO

Distribuie

Răzvan Burleanu strânge la RIN votanții de la alegerile FRF de miercuri. Dineu de adio sau un nou început? Ce se întâmplă acum la sediul FRF, acolo unde are loc scrutinul.

ACTUALIZARE 17 aprilie. La dineul oficial au venit destul de mulți reprezentanți ai cluburilor, dar nu toți sunt cu Răzvan Burleanu.  'Nu e corect. Trebuia să fie toți candidații la această recepție. Un dineu oficial se face cu toți candidații', a spus Mihai Prunariu, președintele AJF Dolj. La rândul său, Gabriel Oprea, președinte la FC Snagov, a avut probleme cu intrarea în sală, pe motiv că nu era persoana care era trecută pe listă din partea clubului ilfovean. După îndelungi parlamentări, finul lui Laurențiu Reghecampf a fost lăsat să intre, dar a părăsit repede sindrofia. El a refuzat 'cadoul electoral', adică punga de la FRF cu o șapcă, un tricou și un șort, declarând: 'Își bat joc de noi!Am plecat, pentru că atmosfera este tensionată'. Interesant este că toții participanții la dineul federal au primit brățări. 

'Sunt probleme financiare, dar încercăm să le depășim. M-am întâlnit cu toți cei trei candidați. Știu cu cine voi vota, dar nu vreau să spun acum. I-am ascultat pe toți, le-am analizat programele și am decis să votez cel mai bun program. Ar fi fost frumos să fi fost toți prezenți, dar asta este, poate au avut timp. De ce ne numim 'Vulpițele galbene'? Păi vulpea este un animal cunoscut în zona noastră și galben pentru că era singurul echipament pe care-l aveam în acel moment. Vulpea nu este un animal nu prea fioros, dar destul de șiret astfel încât să poată ieși în evidență', ne-a declarat Adelin Tălmăcel, președintele clubului ACS Vulpițele Galbene Roman.

Ionuț Negoiță, patronul hotelului RIN, între ciocan și nicovală! Șeful de partid Liviu Dragnea i-a recomandat să-l voteze pe Ionuț Lupescu, însă bosul din 'Groapă' tocmai a primit o injecție financiară din partea lui Răzvan Burleanu.

Dragnea l-a atacat pe Burleanu: 'E incalificabil'. Ce l-a deranjat pe omul politic

Actualul staroste FRF dă marți seară recepție pentru votanții de la alegerile FRF 2018 de miercuri chiar la hotelul lui Negoiță. Masă bogadă și peste 100 de camere rezervate!

Evenimentul începe la ora 19.30.

Per de altă parte, Libertatea a observat că Primaria Capitalei are birouri la Arena Naționala.

Am realizat și câteva poze cu locul care miercuri va fi epicentrul fotbalului românesc.

Citiți și Nu se știe exact cine votează la alegerile de la FRF. În 2001, a votat un jurnalist deghizat. Haosul persistă și după 17 ani

EXCLUSIV / MTS face anunțul legat de numărul de cluburi care pot vota la alegerile FRF 2018

 

 

Loading...
Comentarii