Mergi direct la conținut »
Reacții după decesul lui Jean Pădureanu: ”A murit sărac lipit pământului”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacții după decesul lui Jean Pădureanu: ”A murit sărac lipit pământului”

Reacții după decesul lui Jean Pădureanu: ”A murit sărac lipit pământului”

Jean Pădureanu, fostul președinte al Gloriei Bistrița, „părintele Cooperativei”, a murit noaptea trecută, la vârsta de 80 de ani, în clinica de oncologie a Spitalului Județean Bistrița. Reacții după decesul lui Jean Pădureanu au apărut imediat.

De Octavian Cojocaru,

”Eu sunt plecat din ţară, dar am ţinut legătura cu sora sa în perioada asta. A avut un cancer generalizat, în afară de problemele lui mai vechi şi a fost internat în urmă cu 12 zile. Oamenii s-au îngrijit de el, dar era pierdut, ca să zic aşa. E un om care a făcut multe pentru fotbal, chiar dacă mulţi îl condamnă.

Ştiu care a fost reacţia lui întotdeauna, el nu a făcut altceva decât să apere interesele clubului său în lupta cu ceilalţi. Ştiu şi declaraţia lui, că niciodată nu s-a lucrat cu bani, ci cu reciprocităţi. Asta declara, eu nu ştiu altceva şi trebuie să o luăm ca atare. A mai plecat un om din fotbal după Didi Prodan şi din păcate va fi greu să fie multă lume prezentă, pentru că înmormântarea va fi pe 1 ianuarie.

Era un om respectat şi nu numai în sport, pentru că a fost corect, a avut respect pentru toată lumea şi atunci a căpătat respect. Şi pe vremea lui mai exista şi fotbal. Noi, toţi conducătorii din fotbal, am fost înjuraţi şi spurcaţi, de la Ion Alecsandrescu la Jean Pădureanu, Copos, Neculaie, toţi.

Uite că fără ăştia fotbalul e unde e. Cu ei, Bistriţa juca cu Fiorentina, Ceahlăul şi Galaţiul cu Juventus şi aşa mai departe”, a declarat Mircea Sandu, fostul șef de la FRF, conform news.ro.

„Vârsta și boala nu iartă pe nimeni!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a declarat pentru news.ro că Jean Pădureanu a murit sărac pentru că a dat totul fotbalului. ”A fost un bărbat puternic, un gentleman în comportament, cu educaţie aleasă, nu a supărat pe nimeni niciodată.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

A fost unul dintre cei mai buni conducători ai fotbalului românesc, de o bunătate rară, a ajutat pe toată lumea. A murit sărac lipit pământului, iar tot ce a avut a dat fotbalului. A ţinut 23 de ani Bistriţa în prima ligă numai pe spinarea lui.

E o pierdere mare, dar vârsta şi boala nu iartă pe nimeni. A fost şi criticat, dar este el criticat mereu preşedintele ţării. Lumea fotbalului este mereu în atenţie şi dacă nu se vorbeşte de tine eşti un nimeni”, a spus Dragomir pentru news.ro.

Close
Închide
  Close