MENIU CAUTĂ
07 Mar. 2018 16:06

Refuză Anglia participarea la Cupa Mondială din Rusia? ”Va trebui să luăm în considerare acest lucru!”

Distribuie

Refuză Anglia participarea la Cupa Mondială din Rusia? ”Va trebui să luăm în considerare acest lucru!”.

Ministrul britanic al Afacerilor Externe, Boris Johnson, a evocat o punere sub semnul întrebării a participării Angliei la Cupa Mondială de fotbal din Rusia (14 iunie-15 iulie), din cauza unei afaceri de spionaj, scrie presa britanică de miercuri.

Duminică, Serghei Skripal (66 ani), fost agent al serviciilor de informaţii militare ruse GRU, şi fiica sa Iulia (33 ani) au fost găsiţi inconştienţi pe o bancă dintr-un centru comercial din Salisbury, în sudul Angliei. Cei doi au fost internaţi în stare critică la un spital din Salisbury şi se bănuieşte că au fost expuşi la o substanţă necunoscută.

Anglia joacă în grupa C la CM 2018

Boris Johnson a declarat marţi în faţa parlamentului britanic că dacă se dovedeşte faptul că guvernul rus este responsabil pentru acest incident, „va fi dificil de văzut cum reprezentarea Regatului Unit la Cupa Mondială va putea merge înainte într-o manieră normală”, scrie cotidianul Metro. „Cu siguranţă va trebui să luăm în considerare acest lucru”, a adăugat demnitarul.

Metro reaminteşte, totodată, că Anglia este singura ţară britanică a cărei echipă naţională este calificată la Cupa Mondială din Rusia, unde urmează să evolueze în Grupa C, alături de Belgia, Panama şi Tunisia.


CITEȘTE ȘI: Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, la TVR. Postul public transmite toate cele 64 de meciuri

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii