De Andreea Radu,

După ce inițial a spus că nu știe nimic și nu a văzut imaginile în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, Reghecampf a revenit și, contactat de Cancan, a explicat mai pe larg ce crede despre incident.

„Ana este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea și Dan, din cauza faptului că jucătorii aduși nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă și astfel de lucruri în momentul când vrei să construiești o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.ro.

De asemenea, Reghecampf a spus că are încredere în Dan Alexa, atât ca prieten, cât și ca antrenor.

„Îmi pare rău pentru Dan și familia lui și sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten și antrenor, și sper să reușească să facă rezultate bune la Astra.

Ana și Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune și rele și au reușit mereu. Toate trec în viață. Pe Ana o știm toți. O fire rebelă și vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a mai spus soțul impresarei Anamaria Prodan.

Sâmbătă, un moment șocant la finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani (2-2), în prim plan fiind Anamaria Prodan, impresar sportiv, și Dan Alexa, antrenorul gazdelor. În holul de lângă vestiare, în fața liftului, femeia l-a lovit pe tehnician cu palma peste față.


Cine e bruneta pentru care Dan Alexa și-a luat un pumn de la Anamaria ProdanCine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații