De Ciprian Iana,

Concret, Roger Federer a fost criticat de fata declarată de către revista Time ”Omul Anului 2019” pe motiv că și-a asociat numele cu banca elvețiană Credit Suisse.

Respectiva bancă este acuzată de către Greta Thunberg că o mare parte dintre investițiile sale se regăsesc în întreprinderi care au ca activități comerciale din combustibili fosili.

În noiembrie 2018, 12 activiști au intrat îmbrăcați în jucători de tenis în sediul băncii din Lausanne, perturbând atcivitatea.

Ulterior, s-a ajuns la proces, cei 12 activiști fiind obligați să plătească despăguriri în valoare de 20.000 de euro. A fost momentul în care susținătorii acuzaților au folosit pancarte cu mesajul: ”Credit Suisse distruge planeta. Roger, îi sprijini?”.

Acum, Greta Thunberg s-a alăturat și ea mișcării, postând
hashtag-ul Rogerwakeupnow (n.r. Roger, trezește-te acum).

Banca Credit Suisse este acuzată că a acordat o sumă imensă, în valoare de 57 de miliarde de dolari, organizațiilor care caută noi depozite de combustibili fosili.

Citeşte şi:

Un fotbalist român a fost inclus de spanioli în top 5 ”perle” de viitor

Adrian Mutu, evocat de UEFA și de Fiorentina, după ce fostul fotbalist a împlinit 41 de ani

Un antrenor din Spania a fost suspendat, după ce a apărut într-un clip interzis minorilor: ”Sunt victima unei infracțiuni”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism