De Ciprian Iana,

Jucătorul de tenis a postat un comunicat, în care și-a folosit cu grijă cuvintele, nedorind să supere pe nimeni.

”Iau foarte în serios impactul și amenințările schimbărilor climatice, mai ales că am venit în Australia pe fondul acestor incendii. Din postura de tată a patru copii și susținător convins al educației universitare, am mare respect și admirație pentru această mișcare.

Le sunt recunoscător tinerilor activiști de mediu care ne forțează să ne analizăm comportamentul și să găsim soluții inovatoare. Le datoram asta și trebuie să-i ascultăm. Apreciez toate îndemnurile privind responsabilitatea mea, ca om, sportiv și antreprenor.

Îmi iau angajamentul să mă folosesc de postura mea privilegiată și să dialoghez cu sponsorii mei despre aceste chestiuni importante”, a sunat comunicat trimis de Roger Federer.

Zilele trecute, Greta Thunberg a publicat un mesaj cu hashtag-ul RogerWakeUpNow (Roger, trezește-te acum), prin care îi cere sportivului să renunțe la parteneriatul cu banca Credit Suisse.

Asta după ce Greta Thunberg s-a alătura mișcării care acuză banca elvețiană că investește masiv în întreprinderi cu activitate comercială din combustibili fosili.

Citeşte şi:

Înfofoliți, de ziua fără pantaloni la metrou. Doar o fată a venit echipată pentru eveniment, la București

Incident șocant la Galați: fetiță bătută și dată afară să moară de frig de propriul părinte: „Nu vreau cu mama”

O sută de accidente montane în 24 de ore. Recomandările salvamontiștilor în caz de accident. Acțiune de salvare pe vârful Omu, în derulare

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism