Mergi direct la conținut »
Șampanie fără alcool pentru câștigătoarea Cupei Angliei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Șampanie fără alcool pentru câștigătoarea Cupei Angliei

Șampanie fără alcool pentru câștigătoarea Cupei Angliei

Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat miercuri că nu va mai oferi celebra sticlă de şampanie pentru câştigătoarea Cupei Angliei, locul acestui premiu urmând să fie luat de o şampanie fără alcool, informează Agerpres.

”Începând din acest an, în toate competiţiile care au loc sub egida FA se va oferi o şampanie non-alcoolizată echipei care va cuceri un trofeu”, a menţionat Federaţia într-un comunicat, adăugând că nu doreşte să facă propagandă consumului de băuturi alcoolice în rândul sportivilor sau minorilor.

Finala Cupei Angliei din acest an le va opune pe Wembley, pe 18 mai, pe Watford şi Manchester City, echipe care în campionat se află în prezent pe locul 7, respectiv 2.

Jucată pentru prima dată în sezonul 1871-1872, Cupa Angliei este cea mai veche competiţie naţională fotbalistică din lume.

Federația Română de Fotbal ducea și ea o campanie prin care îndeamnă adolescenții să spună ”Nu” consumului de alcool.

Cu toate astea, la Cupa Satelor a existat o echipă de copii din Călinești, care a jucat având ca sponsor pe tricouri un producător de băuturi alcoolice.


Citește și: Fiului unui primar PSD i s-a mărit salariul cu 400% în doi ani! Absolvent de Sport, Dragoș Panțeru câștigă 2.000 euro pe lună, ca șef la o mică unitate de asistență medicală comunală!

Close
Închide
  Close