Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Luptătorul de MMA Sandu Lungu le-a antrenat pe handbaliste pentru războiul cu Austria! | FOTO

Luptătorul de MMA Sandu Lungu le-a antrenat pe handbaliste pentru războiul cu Austria. Meciul România - Austria, din preliminariile CM 2018, are loc la Oradea (9 iunie, ora 20.00)!

Fetele din naționala de handbal au avut parte de o experiență inedită înainte de barajul pentru Mondiale cu Austria. Sandu Lungu, cel mai cunoscut luptător de MMA din România, și campionii de la sala lui din Oradea le-au pregătit pentru luptele crâncene cu adversarele. Interul Gabriela Perianu și extrema Nicoleta Dincă s-au descurcat de minune în rolul de luptătoare de MMA.

Sandu Lungu le-a antrenat pe handbaliste pentru războiul cu Austria. Nico Dincă a preferat lupta la sol!

Dacă Nicoleta a preferat lupta la sol datorită agilității, „Bebe” Perianu și-a valorificat alonja superioară în ring în fața lui Sandu Lungu. „Ne-a plăcut, a fost o experiență interesantă și chiar am reveni în sala de lupte. Băieții ne-au primit cu drag, se vede că nu e deloc ușor ceea ce fac pentru că am transpirat la greu în doar câteva minute. Acum ne concentrăm pe meciul cu Austria, unde trebuie să avem o atitudine la fel de războinică deoarece nu e deloc un meci ușor!”, au declarat Gabriela și Nicoleta.

„Muntele Bihorului” le va încuraja pe fete vineri, de la ora 20.00, în Sala „Antonio Alexe” la marele meci cu Austria.

România speră să obțină a 23-a calificare din istorie la Campionatul Mondial și să rămână singura națiune din lume cu acest record.  

„Au fost o surpriză plăcută, au prins foarte repede toate mișcările arătate și chiar se vede că sunt sportive adevărate. Le-am văzut și la sala de forță cum se pregătesc și chiar m-a mirat ce exerciții intense fac. Au o memorie motrică foarte ok și s-ar descurca ok și în sala de MMA”, le-a lăudat Sandu Lungu pe handbaliste.

A dansat vals cu Perianu

”Muntele Bihorului” nu a uitat nici de experiența de la „Uite cine dansează”, unde a fost printre marii finaliști. Pentru că fetele se vor duela cu Austria, patria valsului, fiorosul luptător de MMA i-a arătat Gabrielei Perianu cum trebuie să valseze printre apărătoarele adverse.

Citiți și Preliminariile CM de handbal feminin: România – Austria (9 iunie, ora 20.00). Returul e programat pe 13 iunie

 

Close
Închide
  Close