Mergi direct la conținut »
Scandal la amical. Petrolul a bătut-o pe Rapid, dar a fost bătaie și-n tribune! | VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Scandal la amical. Petrolul a bătut-o pe Rapid, dar a fost bătaie și-n tribune! | VIDEO

Scandal la amical. Petrolul a bătut-o pe Rapid, dar a fost bătaie și-n tribune! | VIDEO

Scandal la amical. Petrolul a bătut-o pe Rapid, dar a fost bătaie și-n tribune! Rivalele Petrolul Ploiești și Rapid, prima abia promovată în Liga 2, cealaltă ajunsă în Liga 3, s-au întâlnit pe stadionul „Ilie Oană”, pentru un amical de gală.

Petrolul a învins cu 1-0, prin golul marcat în prima repriză de atacantul sergiu Arnăutu.

Scandal la amical. Petrolul a bătut-o pe Rapid. 6.000 de oameni în tribune și bătaia pornită de la un steag

În tribune au fost peste 6.000 de oameni, dintre care și un puternic contingent de suporteri giuleșteni. 

În timplul reprizei a doua, meciul a fost oprit câteva minute, din pricina incidentelor. Un fan al Petrolului a reușit să sustragă un steag al vișiniiilor, moment care a declanșat furia acestora. Din sectorul lor a zburat cu scaune.

Petroliștii au încercat să invadeze sectorul giuleștenilor. Imaginile au fost filmate de cei de la realitateasportiva.net.

Petrolul – Rapid 1-0

Petrolul Ploiești: Tordai (90 Isvoranu) – Olaru, Plămadă, Cazan, Țigănașu (77 Niziri) – Ghinga (79 Chindriș), Danci (46 Cruceru, 87 Ene), Herea (46 Ciocâlteu) – Popescu, Arnăutu (90 Lambru), Grecu (71 Tudor Șaim). Antrenor: Leo Grozavu.

Rapid București: Ciuculescu – Voicu, Maftei, Iacob, Lădaru – Duriță, Cârstocea, Burlacu, Goge – Manole, Vlada. Au mai evoluat: Grigore, Stancu, Jurj, Dovleac, Neacșu, Moise și Mitea. Antrenor: Constantin Schumacher.

Spectatori: 6.000


Citește și: REPORTAJ/ Gabriela Moise este șefă de promoție și va îmbrăca în curând haina de jandarm: „Nu-mi place să-mi planific viitorul în detaliu, ci să mă surprindă

 

Close
Închide
  Close