Mergi direct la conținut »
Scandal la Timișoara, între Florin Marin și președintele Stanciu. Vine un portar de la Torino
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Scandal la Timișoara, între Florin Marin și președintele Stanciu. Vine un portar de la Torino

Scandal la Timișoara, între Florin Marin și președintele Stanciu. Vine un portar de la Torino

ACS Poli Timișoara e măcinată de un scandal intern, dar e și pe cale să aducă un portar din Serie A, de la FC Torino! Mărul discordiei este lista de 25 de jucători pentru partea rămasă din campionat, care va fi trimisă sâmbătă la FRF și care mai poate suferi modificări până pe 22 februarie, când se încheie perioada de transferuri, informează oradestiri.ro.

Florin Marin vrea un lot fără jucătorii pe care i-a exclus din lot, dar Stanciu i-a trecut pe listă și pe Kirschstein și pe Croitoru! Din câte se pare, antrenorul nu mai vrea să mizeze pe cei doi jucători, în care nu mai are deloc încredere. În presa germană s-a și scris că portarul Sascha Kirschstein a fost implicat în scandaluri de acest gen la Aue, dar fără să se dovedească niciodată clar dacă neamțul a vândut meciuri.

florin.marin_1-500x375
ACS Poli așteaptă  un portar de la FC Torino!

În teste la ACS Poli  sunt Emanuel Vasi, mijlocaș central format la Atletico Arad, care a trecut și pe la Manchester City, la echipele de juniori, extrema israeliană Bar Aharoni, jucător născut în 1994, care a jucat la Bnei Yehuda și Maccabi Yavne. Clubul e pe cale să aducă și un portar de la Torino, Luca Castellazzi.

Close
Închide
  Close