Mergi direct la conținut »
Scandalul de la Steaua ia amploare: "Avem pe rol două procese!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Scandalul de la Steaua ia amploare: "Avem pe rol două procese!"

Scandalul de la Steaua ia amploare: „Avem pe rol două procese!”

Războiul dintre FC Steaua şi CSA Steaua este departe de a se fi terminat, cu toate că ultima entitate a primit prin hotărârea definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, încă din luna decembrie a anului trecut, dreptul asupra mărcii.

Ce înseamnă „marca”, ce a pierdut echipa lui Becali şi ce a câştigat clubul sportiv nu se ştie exact, pentru că nimeni n-a arătat hârtia oficială care să certifice că ar deţine palmaresul, culorile, numele etc.

FC Steaua, sau FCSB, a postat ieri pe site-ul oficial şi pe pagina de Facebook un comunicat în care, printre altele, a ţinut să mai precizeze încă o dată că Becali deţine palmaresul, culorile, tradiţia etc – adică toate acele detalii care dau valoarea unei mărci.

CSA Steaua a venit azi cu răspunsul, unul virulent, în care acuză conducerea FCSB că „dezinformează” şi reîntăreşte ideea că palmaresul n-a plecat niciodată de la clubul sportiv care ţine încă de Ministerul Apărării.

„Fecesebiştii” s-au repliat şi au şters de pe site şi de pe facebook comunicatul iniţial. Valeriu Argăseală, preşedintele FC Steaua, a anunţat că a deschis două procese împotriva celor de la CSA Steaua, dar toate acţiunile de azi ale oamenilor lui Becali trădează o tactică „defensivă”, de neînţeles din moment ce susţin că au pe acte toate aceste valori ale clubului.

„Noi nu vrem să mai dăm niciun fel de comunicat, pentru că avem deja pe rol două procese cu CSA Steaua. Dacă ei duc acest conflict în media doar pentru a-şi face un pic de publicitate, noi nu facem asta. Ei trebuie să se apere în instanţă şi o să vedem hotărârile instanţelor. Obiectul procesului este această emblemă pe care ei o au acum. În 18 iunie este primul termen. Datele care sunt în acel comunicat nu sunt adevărate. Noi am spus că am zis că suntem dispuşi să dialogăm, să găsim soluţii”, a spus azi Valeriu Argăseală.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close