Mergi direct la conținut »
Florin Segărceanu ştie de unde vine pericolul îmbolnăvirilor în tenis. Virusul a atins-o şi pe Halep!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Florin Segărceanu ştie de unde vine pericolul îmbolnăvirilor în tenis. Virusul a atins-o şi pe Halep!

Florin Segărceanu ştie de unde vine pericolul îmbolnăvirilor în tenis. Virusul a atins-o şi pe Halep!

Florin Segărceanu (53 de ani), fostul component al echipei de Cupă Davis a României, a dezvăluit pentru Sportnews.ro că marele pericol pentru jucătorii de tenis, legat de sănătate, vine din Asia. Nici Simona Halep nu a scăpat!

Problemele de sănătate pe care Simona Halep le-a acuzat în ultima vreme şi care i-au dat mari bătăi de cap din cauza unei sâcâitoare gastroenteritei par să-şi aibă rădăcina în îndepărtata Asie.

Florin Segărceanu, fost căpitan nejucător a echipei de Cupa Davis, a explicat pentru Sportnews.ro că foarte mulţi jucători s-au confruntat de-a lungul timpului cu astfel de probleme de sănătate, similare cu cele ale Simonei, la bază stând o cauză foarte clară: schimbarea bruscă a alimentaţiei. Mai ales atunci când ajung în Asia.

În Europa eşti obişnuit să mănânci anumite produse. Cum ajungi în Asia, totul se schimbă. Eşti obligat să treci brusc, la un alt tip de alimentaţie, cu multe sosuri şi mai picantă. Nici fructele nu sunt aceleaşi. Cele din Asia conţin multă aciditate. Şi eu am avut astfel de probleme medicale, dar am trecut peste ele”, a explicat Florin Segărceanu pentru Sportnews.ro.

segarceanu_298ad01a1b

”Simona va fi hărţuită la Australian Open”

După ce s-a calificat în turul secund al turneului Australian Open , învingând-o pe Karin Knapp, 6-3, 6-2, Simona Halep pare să aibă un parcurs destul de uşor până în semifinale, ţinând cont de celelalte rezultate ale principalelor sale adversare. Chiar şi aşa, Florin Segărceanu este de părere că în fiecare meci pe care-l va disputa la Antipozi, Simona  va fi hărţuită pe teren de adversarele ei. ”Fiecare îşi doreşte acum să câştige în faţa Simonei. Nu îi va fi deloc uşor, dar poate să ajungă să se impună într-un  astfel de turneu”, a declarat Segărceanu.

 

 

Close
Închide
  Close