MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2017 14:03

Cota zilei din tenis 30 decembrie 2017. Serena Williams revine pe teren!

Distribuie

Cota zilei din tenis 30 decembrie 2017. Serena Williams revine pe teren! Pentru pariul zilei din tenis vom analiza meciul revenirii Serenei Williams, care se va duela azi de la ora 15:00 cu Jelena Ostapenko, în turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

Întâlnirea se anunță a fi cu siguranță una spectaculoasă, pe care merită să pariem.

Aproape un an a trecut de când Serena Williams a disputat ultimul său meci de tenis, pauza fiind determinată de nașterea copilului său. Atunci, aflată pe locul 1 mondial, americanca câștiga Australian Open, după o finală disputată chiar în fața surorii sale, Venus Williams. Chiar dacă în prezent se află pe 22 în clasamentul WTA, Serena a anunțat că vrea să revină la forma care a consacrat-o, în ciuda vârstei de 36 ani. Așadar, va fi cu siguranță interesant de urmărit evoluția ei din meciul de azi.

De partea cealaltă, Jelena Ostapenko vine după cel mai bun an al carierei. Jucătoarea din Letonia a câștigat câteva turnee importante, însă cel mai sonor a fost cel de la Roland Garros, acolo unde s-a impus după finala cu Simona Halep. Locul 7 WTA s-a impus ultima dată la Seul, însă de atunci a intrat într-un trend ușor descendent. Ostapenko a disputat deja în noul sezon două meciuri, la turneul demonstrativ Hua Hin, fiind învinsă de fiecare dată. Jucătoarea de 20 ani a pierdut în minimum de seturi atât cu Pliskova, cât și cu numărul 1 mondial, Simona Halep.

Cele două tenismence nu s-au mai întâlnit până în prezent, deci vom asista la un duel extrem de interesant, care poate fi văzut ca un schimb de generații.

Ostapenko este văzută de agențiile de pariuri ușor favorită, însă meciul va fi mult mai echilibrat. Chiar dacă Serena vine după lunga pauză, noi am ales să mizăm pe victoria ei, pariu ce ne oferă o cotă excelentă de 2.00, preluată din oferta agenției de pariuri online NetBet (D.1279 /29.06.2016).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri sportive  din România!

Citiți și Atenție, Simona Halep. Se știe când revine Serena Williams pe teren. Tocmai a făcut anunțul

Citește mai multe despre Serena Williams pe Libertatea.

Comentarii