Mergi direct la conținut »
Serena Williams se mărită! I-a spus ”Da” lui Alexis Ohanian, fondatorul rețelei Reddit
Sport Libertatea > Sport

Serena Williams se mărită! I-a spus ”Da” lui Alexis Ohanian, fondatorul rețelei Reddit

Serena Williams se mărită! I-a spus ”Da” lui Alexis Ohanian, fondatorul rețelei reddit.

De Daniel Conțescu,

La 35 de ani, jucătoarea de tenis din SUA se gândește și la viața de familie, nu doar la tenis. Și ar putea lua o decizie asemănătoare cu a sârboaicei Ana Ivanovici, care s-a retras din activitate miercuri seară. Serena nu ar fi singura sportivă care pune punct carierei, pentru a se dedica unei relații. Italianca Flavia Pennetta și belgianca Kim Clijsters sunt doar două exemple, în acest sens.

Fără Serena Williams, Simonei Halep i-ar fi mult mai ușor să câștige un titlul de Mare Șlem.

Serena are 71 de titluri WTA, din care 22 de Grand Slam. Sportiva a câştigat pentru 81 de milioane de dolari de la debutul la profesionişti în 1995. În septembrie, ea a pierdut locul 1 WTA în faţa germanei Angelique Kerber, după 188 de săptămâni.

Serena Williams se mărită! Drake și Dimitrov, foștii iubiți ai sportivei

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general la Reddit şi a lansat mai multe site-uri de internet. A lansat Reddit în 2005, împreună cu un coleg de facultate, Steve Huffman.

Serena a avut mai multe relații. Printre iubiții oficiali se numără cântărețul canadian Drake și jucătorul de tenis Grigor Dimitrov, bulgarul care s-a iubit și cu rusoaica Maria Șarapova.

De asemenea, Serena a fost surprinsă în ipostaze trandre cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, bărbat însurat și cu copil (foto).

serena-3

patrisere

Close
Închide
  Close