MENIU CAUTĂ
17 Sep. 2018 23:49

Shakira și Pique infirmă zvonurile privind despărțirea printr-o fotografie de la o cină romantică

Distribuie

Shakira și Gerard Pique infirmă zvonurile privind o despărțire iminentă publicate de presa tabloidă și au publicat o fotografie de la o cină romantică pe care au luat-o într-un restaurant din Barcelona.

Shakira şi Pique au împărtăşit pe contul lor de Instagram imagini de la o cină romantică care a avut loc la restaurantul Blue Spot din Barcelona. „Last night was date night! Shak”, a fost eticheta folosită de Shakira pentru a prezenta imaginile care au strâns peste 52 de milioane de like-uri pe Instagram.

Fotbalistul și soția sa locuiesc împreună în Barcelona, acolo unde au înființat un grup de investitori care au afaceri în acest oraş. Printre aceste afaceri se află şi restaurantul de lux Blue Spot, situat în Edificio Ocean, în pasajul maritim alături de emblematicul Hotel W din Barceloneta, unde a fost realizată fotografia de cuplu.

Shakira, care a trecut prin momente grele anul trecut după ce a fost pe punctul să-și piardă vocea. A refuzat operația și s-a bucurat de o recuperare naturală. „În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol”, a spus Shakira în luna august.

Între timp, soțul ei, Gerard Pique are probleme grave cu legea după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. El riscă între tei și șase ani de închisoare pentru fapta sa.


Citește și: Vodafone concediază 1.700 de angajați pentru a-i înlocui cu roboți. Mulți dintre ei vor fi din România (Financial Times)


 

Citește mai multe despre gerard pique și cina romantica pe Libertatea.

Comentarii