Mergi direct la conținut »
FCSB a fost aruncată azi din Ghencea! ^Simbolul Lăcătuș a scos pușca la oamenii Armatei: ”O să ajungă o ruină”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FCSB a fost aruncată azi din Ghencea! ^Simbolul Lăcătuș a scos pușca la oamenii Armatei: ”O să ajungă o ruină”

FCSB a fost aruncată azi din Ghencea! ^Simbolul Lăcătuș a scos pușca la oamenii Armatei: ”O să ajungă o ruină”

Aruncată din Ghencea de către Armată, FCSB va ”merge cu cortul” pe la Mogoșoaia și pe la Buftea, pentru a se putea pregăti, în sezonul care demarează miercuri, 8 iulie, cu Supercupa României, contra vicecampioanei ASA Tg. Mureș. Iar de jucat, echipa va evolua pe ”Arena Națională”, unde închirierea stadionului pentru un meci costă cel puțin 50.000 de euro. Exilul campioanei l-a iritat pe Marius Lăcătuș, simbolul Stelei.

„Nu este un lucru plăcut, îmi pare tare rău că nu au ajuns la o înțelegere. Cum poți să dai afară cea mai titrată echipă din România?! Cei din conducerea Ministerului Apărării Naționale trebuie să dea o explicație solidă opiniei publice. Fiindcă ceva mai rău de atât nu se putea întâmpla cu stadionul din GhenceaCare, zic eu, că o să ajungă o ruină.

Nu înțeleg deloc ce au în minte cei de la clubul sportiv, adică, de fapt, cei de la minister. Uite-așa, încet, încet se pierde identitatea echipei. Stadionul, suporterii dispar încet, încet. Orgoliile și încăpățânarea unora au dus la situația asta”, a spus Lăcătuș, la postul de televiziune Dolce Sport.

”Fiara” s-a stabilit în Spania, la Oviedo, acolo unde are casă, iar timpul si-l petrece împreună cu un alt fost stelist, Iulian Filipescu.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close