Mergi direct la conținut »
Simona Halep a primit titlul de ”Campioană mondială” în tenis pentru 2018
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep a primit titlul de ”Campioană mondială” în tenis pentru 2018

Simona Halep, fost număr 1 mondial și deținătoarea titlului de la Roland Garros, a primit, marți seara, din partea ITF titlul de campioană mondială în 2018.

Jucătoarea din România a participat la Cina Campionilor organizată în fiecare an la Paris de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

„Este o foarte mare onoare pentru mine să mă aflu aici. Este emoţionant şi vreau să savurez această seară. Cele mai bune amintiri ale mele sunt legate de anul trecut, am ridicat trofeul meu favorit (n. red. – la Roland Garros) şi mă bucur că m-am întors acum şi voi juca în sferturile de finală. E greu să mă gândesc la apărarea turneului, voi juca în runda următoare, iar apoi vom vedea.

A fost foarte important să câştig acel titlu de Grand Slam de anul trecut pentru că pierdusem trei finale înainte, iar acum sunt mai relaxată, atât pe teren, cât şi în afara lui”, a declarat Halep, la ceremonie.

La eveniment Simona a fost însoțită de părinții ei, Stere și Tania Halep, iar pentru seară sportiva a ales să poarte o superbă rochie neagră, foarte elegantă care îi punea în evidență silueta perfectă.

După cină Halep a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care mulțumește pentru acest titlu și îl amintește pe Darren Cahill spunând că fostul său antrenor a jucat un rol important în obținerea titlului. „Sunt foarte onorată să primesc acest trofeu, înseamnă foarte mult pentru mine şi este o noapte pe care nu o voi uita. Darren (n. red. – Cahill) nu a fost în seara aceasta alături de mine, dar este parte din succesul obţinut, aşa că îi mulţumesc din nou”, a scris Halep.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

Cahill a răspuns imediat: ”Felicitări rockstar ?? Toate cele bune ție, lui Daniel, Theo & Virginia pentru restul RG”.

Titlul de campion mondial în 2018 la proba masculină i-a revenit lui Novak Djokkovic, cel care a primit pentru a șasea oară acest trofeu.

ITF acordă aceste titluri pe baza un sistem care ţine cont de rezultatele de-a lungul anului, dar în care o pondere specială o au turneele de grand slam şi cele două competiţii pe echipe, Cupa Davis şi Cupa Federaţiei.


Citește și:Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în decembrie, a promis directorul Metrorex. Magistrala către Aeroportul Otopeni, estimată pentru 2023


Close
Închide
  Close