MENIU CAUTĂ

Simona Halep, aplaudată și de americani la Indian Wells. ”Visul mi-a devenit realitate”

Distribuie

Simona Halep și-a respectat statutul de favorită 2 la Indian Wells și a învins-o în minimum de seturi pe Barbora Strykova, trecând în ”16”-imile de finală, unde se va duela cu ucraineanca Kateryna Kozlova (25 de ani, 114 WTA, venită din calificări), un meci în premieră. Performanța îi aduce Simonei un pot de 48.775 de dolari americani și 65 de puncte WTA.

Când i s-a spus că nu a cedat vreun set în cele 5 dueluri cu Strycova, reacția Simonei a fost: ”Nu știam statistica asta. Mulțumesc că mi-ați spus”. Secretul succesului din turul doi? ”Știu cum joacă, știu ce trebuie să fac contra ei”. Despre meci a spus că ”vremea a fost bună, cu puțin vânt”.

”Simt dragostea voastră”

Halep a fost aclamată nu doar de românii din tribună, unul dintre ei transmițându-i în gura mare, în setul doi: ”Rupe-i capu‘”, ci și de americani: ”Vreau să le mulțumesc tuturor, nu doar românilor. Simt aprecierea, dragostea voastră. Mă bucur de turneu și o să mă lupt pentru fiecare meci”.

Cel care i-a luat Simonei interviul de pe terenul de joc a cerut asistenței un râd de aplauze ”pentru campioana de la Roland Garros”, întrucât a fost prima oară din moment în care a triumfat la Paris, vara anului trecut, când Simona a apărut în fața fanilor californieni.

”Visul mi-a devenit realitate, nu mai simt așa mult presiunea. Tot ce vine de acum înainte este un bonus”, le-a mai spus Simona Halep celor prezenți la meciul de pe terenul doi.

Comentarii