De Ciprian Iana,

Sportiva a dezvăluit, sâmbătă, pentru site-ul de știri italian Prima Online, care este marea sa dorință pentru anul 2020: participarea în acest an la un turneu de Mare Șlem.

”Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Mare Șlem, va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu! Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a declarat Simona Halep pentru Prima Online.

Sportiva clasată pe locul 2 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis a vorbit și despre turneul de la Wimbledon unde s-a impus anul trecut, iar în acest an a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Îmi va fi dor de terenul central, acolo unde a avut loc finala senzațională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete și toate celelalte lucruri frumoase pe care le primești ca membru al clubului. Îmi va fi dor și de iarbă, o suprafață de care, în sfârșit, m-am îndrăgostit. Îmi va fi dor să fiu îmbrăcată în alb și îmi va fi dor să simt că fac parte din această tradiție uriașă pe care Wimbledon o deține”, a spus Simona Halep.

Aceasta a adăugat: ”Într-o notă pozitivă, voi avea ocazia rară și specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiție în care campioana are ocazia de a deschide ediția următoare pe terenul central, dar sper că voi putea face asta anul următor”.

Citeşte şi:

Parcurile din sectorul 2 s-au deschis de azi. Primar: ”Este în beneficiul cetățenilor”

Recomandări privind funcționarea hotelurilor după 15 mai. Folosirea lifturilor, doar dacă este strict necesar

Cum se va desfășura o vizită la cabinetul stomatologic, după 15 mai. Pacienților li se va lua temperatura la intrare (recomandări INSP)

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare