Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep este păzită de un bodyguard la Cluj-Napoca. Cine este uriașul / GALERIE FOTO

Simona Halep este păzită de un bodyguard la Cluj-Napoca. Cine este uriașul / GALERIE FOTO

Simona Halep este păzită de un bodyguard la Cluj-Napoca, acolo unde fostul număr 1 mondial în tenisul feminin se află pentru a susține echipa României de FED Cup în partida cu reprezentativa Canadei, programată sâmbătă și duminică în Sala Polivalentă.

Cel mai în vogă sportiv al României este însoțit la toate acțiunile publice de un munte de bărbat. Simona a apărut la antrenamentul colegelor sale cu agentul de securitate după ea, dar și la meciul de baschet U-BT Cluj – Keravnos Nicosia din FIBA Europe Cup, unde tenismena a făcut angajarea de la începutul jocului.

”Umbra” Simonei Halep se numește Bogdan Pop, campion la taekwando şi unul dintre cei mai importanţi luptători de MMA din Cluj. Același bodyguard a supravegheat-o pe Simona și în 2016, la meciul de Fed Cup România – Germania. ”Simona se știe de mult cu Bogdan, are încredere în el. Au o relație specială”, a precizat pentru Libertatea, Goga Augustin, director executiv al firmei PP Protect Security.

Simona Halep, doctorul Ștefan Irimia și bodyguardul

Simona a fost luată în primire de uriașul bodyguard încă de la sosirea pe aeroportul din Cluj.

Simona a mai apelat la gardă de corp în urma amenințărilor cu moartea primite în 2015 din partea unui fan danez. La turneul de la Roma, un agent de securitate a fost mereu în preajma româncei, atât la ședintele tehnice, cât și la meciuri.

Simona Halep a început tratamentul de recuperare la Cluj-Napoca și are șanse mici să joace la pentru Doha.


Citește și: EXCLUSIV/Cătălin Crișan a albit, dar de dor! ”Mi se pare ciudat că am 50 de ani, sufletul meu a rămas la 20!”

Close
Închide
  Close