Mergi direct la conținut »
Simona Halep a început tratamentul de recuperare la Cluj-Napoca. Șanse mici și pentru Doha / VIDEO
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep a început tratamentul de recuperare la Cluj-Napoca. Șanse mici și pentru Doha / VIDEO

Simona Halep a început tratamentul de recuperare la Cluj-Napoca. Șanse mici și pentru Doha / VIDEO

Simona Halep a început tratamentul de recuperare la Cluj-Napoca. Fostul număr 1 WTA nu va juca pentru echipa României în Fed Cup, contra Canadei, din cauza accidentării suferite la turneul Australian Open.

Simona Halep a intrat pe mâna echipei de la Kinetic Sport Medicine Cluj, iar tratamentul pe care marea noastră campioană îl va face este unul cu plasmă proprie, îmbogăţită cu trombocite (Platelet Rich Plasma – PRP). Cunoscută sub denumirea de ‘Terapia vampir, este cea mai modernă soluţie de regenerare a organismului prin propriile forţe. Metoda presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge şi reintroducerea acestora în ţesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară şi de sinteză de neocolagen pe termen lung.

Halep a acuzat mai multe dureri în ultima perioadă, cea mai importantă fiind o accidentare la gleznă suferită în finalul turneului Australian Open. La sosirea pe aeroportul din Cluj-Napoca, ea a spus: ”Mă simt bine, însă mai am o durere la talpă. De aceea am venit la Cluj-Napoca, să mă tratez la doctorul Irimia. O să fiu alături de fete. Am venit încă de astăzi și pentru susținătorii mei de aici, dar și pentru a mă trata”.

Simona Halep, selfie cu doctorul Irimia (stânga) și kinetoterapeutul Andrei Cristofor (dreapta) FOTO: instagram

„Mie îmi pare foarte rău că nu pot să joc, de aceea am şi venit, totuşi, să simt atmosfera echipei. Piciorul meu nu este încă vindecat. Ieri am făcut un tratament, trebuie să fie trei zile cu un bandaj şi după aceea o să ştiu cum este, dacă mă mai doare sau nu. Momentan nu pot să spun în ce situaţie sunt, pe vineri-sâmbătă o să ştiu mai mult”, a spus Halep.

Ea a pus sub semnul întrebării şi participarea la turneul de săptămâna viitoare de la Doha (Qatar), explicând că va şti mai multe peste două-trei zile.

„Nu ştiu ce va fi, la Doha voi juca miercurea viitoare, dacă piciorul va fi bine vineri când o să scot bandajul probabil, dar sunt şanse să nu joc”, a spus Halep.


Citește și: Halep a semnat deja cu Nike! Suma pe care noul sponsor al Simonei o plătește fostului lider din tenis

Close
Închide
  Close