MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 18:39

Simona Halep nu se desparte prea ușor de Adidas. Liderul WTA este tot un zâmbet la antrenamente

Distribuie

Simona Halep este tot un zâmbet la antrenamente. În continuare, este tot fără sponsor pe bluză, dar cu șapcă Adidas pe cap.

Liderul WTA a coborât în arenă, pentru antrenamentele de dinaintea startului la Australian Open, competiție care începe luni, la Antipozi, și se termină pe 28 ianuarie. Simona Halep dispută marți meciul de debut.

Comentatorii străini au remarcat relaxarea din pregătirea româncei. De asemenea, s-a putut lesne observa că antrenorul Darren Cahill nu i-a stricat feng shui-ul, străduindu-se să-i cânte în strună. ”Cangurul” a afișat, la rându-i, doar zâmbete și a încurajat-o tot timpul pe ”Simo”, al cărei vis este să câștige primul turneu de Mare Șlem al carierei.

Echipamentul de antrenament al Simonei Halep nu conține niciun sponsor tehnic. Sportiva a precizat că nu a ajuns la niciun acord cu vreo firmă de echipament, după ce vechea înțelegere cu Adidas i-a expirat în ultima zi din 2017. Totuși, la ședințele de pregătire, Simona și Darren și-au protejat capul de soarele arzător cu șapcă având simbolul Adidas, vechiul sponsor.

Simona n-a fost solicitată de organizatori pentru a participa la tradiționalul eveniment Kids Day, acolo unde a fost prezentă însă numărul 2 mondial, daneza Caroline Wozniacki, adversara din primul tur a româncei Mihaela Buzărnescu, finalista de la Hobart.

FOTO: ausopen.com

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii