MENIU CAUTĂ

Simona Halep este în sferturi la Roland Garros. În meciul cu Swiatek, a fost singură pe teren: a cedat un singur game!

Distribuie

Simona Halep, 27 de ani, numărul 3 mondial, a întâlnit-o azi Iga Swiatek, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 42,66 milioane euro. 

ROLAND GARROS – ”optimi”

Simona Halep (3) – Iga Swaitek 6-1, 6-0  

Meciul a durat doar 45 de minute. Halep a câștigat toate game-urile pe serviciul adversarei. Poloneza i-a făcut un break.

Game 6 – Simona închide: 6-0.

Game 5 – Halep e singură pe teren: 5-0.

Game 4 – Game la 0: 4-0.

Game 3 – Primele trei game-uri. A durat 9 minute: 3-0.

Game 2 – Halep face break. Rivala nu și-a câștigat niciodată serviciul: 2-0.

Game 1 – Simona n-are milă de Iga: 1-0.

SETUL 2

24 de minute a durat primul set al partidei Halep – Swiatek. Tânăra poloneză nu face față ritmului alert impus de Simona.

Game 7 – Break Halep: 6-1.

Game 6 – Break Halep: 5-1.

Game 5 –  Halep e ca un taifun! În sferturi, cu învingătoarea partidei Amanda Anisimova (SUA) – Aliona Bolsova (Spania): 5-0.

Game 4 – 11 minute de joc. Simona este extrem de expeditivă: 4-0.

Game 3 – Poloneză nu-i face față Simonei: 3-0.

Game 2 – Românca a consolidat cu serviciul: 2-0.

Game 1 – Halep a început la primire. A făcut break în două minute: 1-0.

ACTUALIZARE 18.10. S-a terminat meciul Thiem – Monfils, cu austriacul impunându-se în trei seturi. Partida Simonei poate începe la ora 18.15.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Partida se dispută luni, de la 18.15, pe arena Philippe Chatrier. Va fi al patrulea meci al zilei pe terenul principal, după Keni – Barty, Djokovici – Struff și Thiem – Monflis.

Daniel Dobre, despre Simona Halep: ”O perfecționistă. Este un vis s-o antrenez”

Poloneza a învins-o în turul trei pe Monica Puig, campioană olimpică în 2016, 0-6, 6-3, 6-3.

Iga Swiatek, 18 ani, 104 WTA, este de departe unul dintre cele mai interesante nume apărute în acest an pe tabloul principal de la Roland Garros. Poloneza a avut un traseu impresionant în primele două meciuri de la Paris.

În primul tur, a învins-o pe Selena Janicijevic, 16 ani, scor 6-3, 6-0, trecând cu același scor în turul II de Qiang Wang, 27 de ani, numărul 16 WTA.

Swiatek este printre cele mai promițătoare jucătoare din circuitul feminin. În 2018, s-a impus în turneul junioarelor de la Wimbledon după o finală cu elvețianca Leonie Küng, 18 ani, câștigată cu 6-4, 6-2.

Halep, deţinătoarea trofeului la competiţia pariziană, şi-a asigurat un cec în valoare de 243.000 de euro şi 240 de puncte WTA în urma victoriei reputate, sâmbătă, în două seturi, 6-2, 6-1, împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko.

LIVEBLOG Roland Garros 2019. Zi perfectă: victorie simplă Halep, eliminare Osaka. Succes mare pentru Tecău în fața gemenilor Bryan.


Citește și: REPORTAJ | Bisericile din Șumuleu, monumente istorice, au rămas deschise peste noapte pentru a-i adăposti pe credincioși

 

Citește mai multe despre Simona Halep și Roland Garros pe Libertatea.

Comentarii