Mergi direct la conținut »
Simona Halep este în sferturi la Roland Garros. În meciul cu Swiatek, a fost singură pe teren: a cedat un singur game!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Simona Halep este în sferturi la Roland Garros. În meciul cu Swiatek, a fost singură pe teren: a cedat un singur game!

Simona Halep este în sferturi la Roland Garros. În meciul cu Swiatek, a fost singură pe teren: a cedat un singur game!

Simona Halep, 27 de ani, numărul 3 mondial, a întâlnit-o azi Iga Swiatek, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 42,66 milioane euro. 

ROLAND GARROS – ”optimi”

Simona Halep (3) – Iga Swaitek 6-1, 6-0  

Meciul a durat doar 45 de minute. Halep a câștigat toate game-urile pe serviciul adversarei. Poloneza i-a făcut un break.

Game 6 – Simona închide: 6-0.

Game 5 – Halep e singură pe teren: 5-0.

Game 4 – Game la 0: 4-0.

Game 3 – Primele trei game-uri. A durat 9 minute: 3-0.

Game 2 – Halep face break. Rivala nu și-a câștigat niciodată serviciul: 2-0.

Game 1 – Simona n-are milă de Iga: 1-0.

SETUL 2

24 de minute a durat primul set al partidei Halep – Swiatek. Tânăra poloneză nu face față ritmului alert impus de Simona.

Game 7 – Break Halep: 6-1.

Game 6 – Break Halep: 5-1.

Game 5 –  Halep e ca un taifun! În sferturi, cu învingătoarea partidei Amanda Anisimova (SUA) – Aliona Bolsova (Spania): 5-0.

Game 4 – 11 minute de joc. Simona este extrem de expeditivă: 4-0.

Game 3 – Poloneză nu-i face față Simonei: 3-0.

Game 2 – Românca a consolidat cu serviciul: 2-0.

Game 1 – Halep a început la primire. A făcut break în două minute: 1-0.

ACTUALIZARE 18.10. S-a terminat meciul Thiem – Monfils, cu austriacul impunându-se în trei seturi. Partida Simonei poate începe la ora 18.15.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Partida se dispută luni, de la 18.15, pe arena Philippe Chatrier. Va fi al patrulea meci al zilei pe terenul principal, după Keni – Barty, Djokovici – Struff și Thiem – Monflis.

Daniel Dobre, despre Simona Halep: ”O perfecționistă. Este un vis s-o antrenez”

Poloneza a învins-o în turul trei pe Monica Puig, campioană olimpică în 2016, 0-6, 6-3, 6-3.

Iga Swiatek, 18 ani, 104 WTA, este de departe unul dintre cele mai interesante nume apărute în acest an pe tabloul principal de la Roland Garros. Poloneza a avut un traseu impresionant în primele două meciuri de la Paris.

În primul tur, a învins-o pe Selena Janicijevic, 16 ani, scor 6-3, 6-0, trecând cu același scor în turul II de Qiang Wang, 27 de ani, numărul 16 WTA.

Swiatek este printre cele mai promițătoare jucătoare din circuitul feminin. În 2018, s-a impus în turneul junioarelor de la Wimbledon după o finală cu elvețianca Leonie Küng, 18 ani, câștigată cu 6-4, 6-2.

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile

Halep, deţinătoarea trofeului la competiţia pariziană, şi-a asigurat un cec în valoare de 243.000 de euro şi 240 de puncte WTA în urma victoriei reputate, sâmbătă, în două seturi, 6-2, 6-1, împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko.

LIVEBLOG Roland Garros 2019. Zi perfectă: victorie simplă Halep, eliminare Osaka. Succes mare pentru Tecău în fața gemenilor Bryan.


Citește și: REPORTAJ | Bisericile din Șumuleu, monumente istorice, au rămas deschise peste noapte pentru a-i adăposti pe credincioși

 

Close
Închide
  Close