Mergi direct la conținut »
Simona Halep, înaintea finalei de la Roland Garros 2018: ”Aici ating cel mai bun nivel al meu”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, înaintea finalei de la Roland Garros 2018: ”Aici ating cel mai bun nivel al meu”

Simona Halep, înaintea finalei de la Roland Garros 2018: ”Aici ating cel mai bun nivel al meu”

Simona Halep, înaintea finalei de la Roland Garros 2018: ”Aici ating cel mai bun nivel al meu”.

De Ciprian Iana,

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a arătat încrezătoare, înaintea finalei WTA de la Roland Garros cu americanca Sloane Stephens (25 de ani, 10 WTA)

”Sunt destul de constantă pe zgură, îmi place acest turneu așa cum mereu spun, am încredere”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul WTA a adăugat: ”Aici, din punctul meu de vedere, ating cel mai bun nivel al meu, am amintiri plăcute și de la juniori și prima mea finală de Grand Slam. Sunt mai multe lucruri care mă fac să mă simt bine pe teren”.

Simona Halep a mai disputat trei finale de Mare Șlem

Finala WTA de la Roland Garros 2018 dintre Simona Halep și Sloane Stephens se va disputa sâmbătă, 9 iunie, cu începere de la ora 16.00.

Simona Halep a mai jucat trei finale de turnee de Mare Șlem, toate pierdute, la Roland Garros, în 2014 și 2017, și la Australian Open, în 2018.

În schimb, Sloane Stephens are un trofeu de Mare Șlem în palmares, după ce a triumfat la US Open 2017.


Românii își vor putea plăti taxele și impozitele datorate ANAF la CEC Bank. Dăncilă: „Comisionul băncii va fi zero, până la sfârșitul anului” 

Close
Închide
  Close