Mergi direct la conținut »
Simona Halep le-a cerut mai multă căldură nemților la Stuttgart
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep le-a cerut mai multă căldură nemților la Stuttgart

Simona Halep le-a cerut mai multă căldură nemților la Stuttgart

Simona Halep, 23 de ani, are probleme medicale, iar asta s-a văzut din România (AICI, dezvăluirea lui George Cosac, șeful FR Tenis). O confirmă cererea pe care noul număr 2 WTA le-a adresat-o organizatorilor turneului de la Stuttgart (Germania), competiție la care s-a oprit în semifinale. Fosta jucătoare Anne Keothavong, soția arbitrului de scaun James Keothavong, a afirmatt că sportiva noastră a avut o discuție cu organizatorii de la Stuttgart, pe care i-a rugat să încălzească mai mult sala, pentru a nu i se agrava problemele la spate, cele au și împiedicat-o pe Simona să dea totul în setul decisiv al partidei cu daneza Caroline Wozniacki.

„La începutul săptămânii, Simona Halep le-a cerut organizatorilor să încălzească mai puternic sala, deoarece i se părea că temperatura este prea scăzută. Deoarece era frig în sală, ea a acuzat anumite probleme la spate, care s-au văzut și în semifinala cu Wozniacki”, a afirmat Anne Keothavong, potrivit ziare.com.

Pentru parcursul de la Stuttgart, Simona a primit 35.455 de dolari și 185 de puncte WTA.

În această săptămână, Simona Halep are o pauză, urmând ca de lunea viitoare să participe la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. De altfel, în Germania, Halep a mers cu avionul privat al magnatului.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close