MENIU CAUTĂ

Simona Halep, numărul 1 în tenis. De luni, Simo revine pe prima poziție în ierarhia WTA

Distribuie

Simona Halep, numărul 1 în tenis. De luni, Simo revine pe prima poziție în ierarhia WTA. Românca nu a participat la turneul de la Dubai din cauza unei accidentări, însă nici daneza Caroline Wozniacki nu a făcut-o, astfel că sportiva noastră revine pe primul loc în clasamentul mondial profesionist.

Halep are un avans confortabil faţă de urmăritoarele sale, iar singura care o poate depăşi la Indian Wells, SUA (8-18 martie) este Caroline Wozniacki. Presiunea va fi însă tot pe daneză, care are de apărat mai multe puncte decât Simona la acel turneu.

Muguruza, ocupanta locului 3, se află la 2.000 de puncte în spatele Simonei, în vreme ce Svitolina, care a triumfat la Dubai, e pe poziția a patra. 

Care este situația accidentării Simonei Halep. Cine s-a implicat în contractul cu noul sponsor tehnic. Simona Halep pleacă mâine în Statele Unite, urmând să evolueze la Indian Wells. Ea s-a antrenat în weekend la ”Stejarii Country Club”, din București.

Simona are deja 16 săptămâni petrecute pe cea mai înaltă treaptă a podiumului WTA. Pe 26 februarie, când va intra în cea de-a 17-a săptămână, o va egala pe americanca Jennifer Capriati ca număr de săptămâni petrecute pe primul loc mondial.

Citiți și Simona Halep, ultima săptămână pe locul 2 WTA. De luni, Simo redevine lider mondial

 

Citește mai multe despre Simona Halep, nr. 1, numărul 1 și WTA - Women's Tennis Association pe Libertatea.

Comentarii