MENIU CAUTĂ

Care este situația accidentării Simonei Halep. Cine s-a implicat în contractul cu noul sponsor tehnic

Distribuie

Care este situația accidentării Simonei Halep. Jucătoarea de 26 de ani, locul doi WTA, încă are probleme din cauza accidentării suferite la Australian Open, ea fiind nevoită să se retragă de la ultimul turneu la care a luat parte, cel de la Doha.

Andrei Pavel, antrenorul Simonei, dă asigurări că jucătoare română nu va rata și turneul de la Indian Wells.

”100% va fi prezentă la Indian Wells, sunt în contact cu ea, dar acum se relaxează, lasă piciorul să revină. Şi-a revenit, dar la Doha unde am fost cu ea încă a simţit şi nu vrem să forţăm”, a declarat Andrei Pavel, la Telekom Sport.

”Nu e vorba de operaţie, e vorba de un pic de pauză şi să treacă durerea, atâta tot”, a mai spus Pavel.

Pentru prima dată de când Simona Halep  a semnat contractul de parteneriat cu Nike, una dintre cele mai puternice firme de echipament sportiv din lume, s-a aflat că în spatele negocierilor cu marele colos sportiv al planetei a stat chiar Ion Ţiriac. Dezvăluirea a fost făcută de către Cosmin Hodor, directorul de imagine al Simonei Halep, care a confirmat implicarea lui Ion Ţiriac în realizarea realizarea acestui contract dintre Simona şi sponsorul tehnic. Întrebat dacă Simona ar fi semnat pentru o suma similară în cazul în care s-ar fi născut în America şi nu în România (n.r . chiar daca suma nu a fost dezvăluită) Cosmin Hodor a precizat tranşant: „Ţinând cont că a negociat în special domnul Ţiriac cred că ar fi fost aceeaşi sumă”.

Citiți și Simona Halep a dat cu piciorul la 50.000 de euro de euro. Cu banii ăștia, și-ar fi cumpărat un apartament în București

De când va fi din nou Simona Halep numărul 1 în tenis

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii