Mergi direct la conținut »
VIDEO / Simona Halep se antrenează în sufragerie, în timpul pandemiei de coronavirus. Imagini spectaculoase
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

VIDEO / Simona Halep se antrenează în sufragerie, în timpul pandemiei de coronavirus. Imagini spectaculoase

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, se antrenează în sufragerie, în timpul pandemiei de coronavirus.

De Paul Tecuceanu,

Chiar dacă toate competițiile de tenis sunt suspendate, campioana noastră încearcă să se mențină în formă. Simona Halep a postat pe Instagram un videoclip în care apare în timp ce se antrenează în propria locuință.

În sufragerie, „Super-Simo” a făcut mai multe exerciții fizice, cum ar fi genuflexiuni și flotări.

„Bună! Sunt Simona Halep, momentan stau în casă și vreau să vă arăt câteva exerciții de la sală pe care le puteți face în casă”, a spus Simona Halep, înainte de a începe antrenamentul.

„Dacă luptăm împreună, vom învinge virusul”

În această perioadă grea pentru întreaga omenire, Simona Halep nu a rămas indiferentă. Marea noastră campioană a donat o sumă importantă de bani și a făcut apel ca persoanele cu posibilități materiale să se implice în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus

„Am făcut o donație pentru achiziționarea de echipamente medicale la spitalele din București și Constanța și îi învit pe toți cei care au posibilitatea să facă la fel.

Este incredibil cât de repede ne putem pune viața în perspectivă. Apreciem cât de norocoși suntem pentru faptul că ne câștigăm existența din tenis. Suntem recunoscători pentru sănătatea noastră, a familiei și a prietenilor. Trebuie să luptăm zilnic în această bătălie. Vom învinge virusul doar dacă luptăm împreună și rămânem încrezători”, a declarat, pentru The Times, Simona Halep.

Close
Închide
  Close