De Ciprian Iana,

Sportiva clasată pe locul 8 WTA a ajuns vineri, cu o cursă low-cost, în orașul ardelean.

Simona Halep promite să facă spectacol la Cluj în meciurile demonstrative de pe terenul BT arena, împreună cu Daniela Hantuchova, Fabio Fognini și Marius Copil. Simona va face echipă cu Marius Copil la dublu mixt și va juca la simplu cu slovaca Hantuchova, care a înlocuit-o în ultimul moment pe italianca Flavia Pennetta, accidentată.

De asemenea, Copil va juca și la simplu cu Fognini. La sosirea pe aeroportul din Cluj-Napoca, Simona Halep a fost întâmpinată de primarul oraşului, Emil Boc, care i-a oferit un buchet de flori. Boc a fost șef de galerie anul acesta la meciurile susținute de România la Fed Cup cu Cehia și cu Franța.

Simona Halep a vorbit, vineri, la Cluj despre planurile de viitor: ”Principalul obiectiv este Olimpiada. Sper sa fiu sănătoasă, să fiu în formă și aptă de joc. Mi-aș dori tare mult o medalie si cred ca dacă o să reușesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă”.

La JO 2020 de la Tokyo (Japonia), Halep vrea să joace și la dublu mixt. Secretul a fost dezvăluit, ieri, de Marius Copil: ”Din câte am înţeles Simona va juca împreună cu Horia Tecău la Jocurile Olimpice 2020”.

La Cluj, alături de Simona Halep este și fostul ei antrenor, Darren Cahill.

“Salut, sunt Darren Cahill. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…”, a glumit Darren Cahill, tehnicianul australian urmând a face din nou echipă la acest eveniment cu eleva sa, Simona Halep.

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep din 2015 până în 2018. Alături de antrenorul australian, Simona a devenit numărul 1 WTA și a cucerit numeroase trofee, printre care și turneul de Mare Șlem de la Roland Garros 2018.

”La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da”, a anunțat, vineri, Cahill.

Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'