MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 15:36

Simona Halep și-a schimbat look-ul. Unde a fost jucătoarea de tenis

Distribuie

Simona Halep și-a schimbat look-ul. Constănțeanca a fost protagonista noului proiect Mercedes AMG, iar pentru cadrele din videoclip ea a adoptat o nouă imagine, împletindu-și părul în codițe.

Pe autodromul Academiei Titi Aur, Simona s-a fotografiat alături de Adrian Bacneanu, Marian Teodorescu, Florin Olteanu, membrii echipei care a luat parte la proiect.

Halep a testat un Mercedes-AMG GT Roadster / Consum mixt de carburant (l/100km) conform cu 80/1268/EEC: 11.4-11.5. Emisii dioxid de carbon (g/km): 261


Revenită din America, joi, după ce a fost eliminată din primul tur de la US Open, liderul mondial din tenis a vrut să pună punct tuturor speculațiilor legate de o eventuală despărțire de antrenorul Darren Cahill. 'Relaţia mea antrenor-sportiv cu Darren Cahill este foarte bună şi aşa va rămâne în continuare. Sunt ok, sunt obosită în urma drumului, dar viaţa merge înainte şi nu fac o dramă acum. Nu am avut inspiraţie, ea a jucat foarte bine, a fost mai bună decât mine în ziua respectivă', a declarat Simona Halep, la Telekom Sport.

Vineri, Simo și-a început ziua cu o… alergare.

Citiți și Afacerile familiei Halep, risc de insolvență. Toate detaliile

Mașina de făcut bani Simona Halep. Liderul mondial a produs 8 milioane de dolari în opt luni!

Citește mai multe despre Simona Halep, reclama și Romania pe Libertatea.

Comentarii