Mergi direct la conținut »
Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3, în turul II la Miami. Ce i-a spus Daniel Dobre, la on court coaching
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3, în turul II la Miami. Ce i-a spus Daniel Dobre, la on court coaching

Simona Halep – Taylor Townsend 6-1, 6-3, în turul II la Miami. Ce i-a spus Daniel Dobre, la on court coaching

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 mondial, vânează, la turneul Premier Mandatory de la Miami, primul titlu WTA din 2019. Are, în total, 18, în cei 13 ani petrecuți până acum în circuitul profesionist.

De Daniel Conțescu,

Miami – turul II

23 martie
Simona Halep (2) – Taylor Townsend 6-1, 6-3 

Simona Halep este în turul III la Miami, pentru al doilea an la rând. A avut o misiune facilă contra jucătoarei Taylor Townsend, care nu-i luase vreun set nici în celelalte două dueluri de până acum.

După o oră și un minut, Simona Halep și-a procurat prima minge de meci.

În setul doi, la scorul de 3-2 pentru Simona, noul antrenor al româncei, Daniel Dobre, a venit la margine, pentru primul on court coaching. A fost primul time-out tehnic, moment de care fiecare jucătoare poate beneficia o dată pe set, avut de Simo după multă vreme.

”Îi dai prea mult ritm. În rest, joci foarte bine”, i-a zis Daniel Dobre, când a venit pe teren. Imediat după, Halep a făcut break și s-a distanțat la 4-2.

În tribună, Halep l-a avut pe fratele Nicolae, dar și pe managerul Virginia Ruzici.

Adversara Simonei în turul III, slovena Polona Hercog, 7-6 (4), 6-4 cu japoneza Misaki Doi, meci derulat la ora jocului dintre Halep și Townsend.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Polona Hercog este lucky loser, după ce Lesia Tsurenko, favorita 28, a adandonat. Retragerea din turneu a jucătoarei din Ucraina s-a datorat unei accidentări.

La Miami, Halep are toată familia alături.

Sportiva din SUA vine din calificări, iar în primul de pe tabloul principal a trecut flueirând, joi seară, pe lângă suedeza Johanna Larsson, scor 6-1, 6-2, după o oră și 13 minute de joc.

Meciurile directe dintre Halep și Townsend o dau pe româncă în avantaj evident: 2-0.

În 2017, Halep a învins cu 6-4, 6-1, la Mastersul de la Cincinnati.

Iar în 2018, Taylor i-a ieșit pe traseul victorios de la Roland Garros, 6-3, 6-1. Așadar, doar 9 game-uri adjudecate de Taylor, în două partide.

În vârstă de 22 de ani, Townsend ocupă locul 96 WTA. Cel mai sus a fost pe 61, în vara anului trecut.

Născută la Chicago, are rezidența în Atlanta, statul Georgia. N-are niciun titlu WTA, doar 9 ITF. A strâns 1,5 milioane de dolari din tenis. Halep galopează spre 30 de milioane de dolari.

Au trecut 7 luni de la ultimul trofeu WTA câștigat de Simona Halep. Pune capăt crizei la Miami?

 

 

Close
Închide
  Close