MENIU CAUTĂ

Sorana Cîrstea sare în ajutorul copiilor. Sportiva a donat un incubator secției de neonatologie a Spitalului Județean Târgoviște

Distribuie

Sorana Cîrstea sare în ajutorul copiilor. Sportiva a donat un incubator secției de neonatologie a Spitalului Județean Târgoviște.

Gest superb făcut de către Sorana Cîrstea, sportivă care, zilele acestea, participă la BRD Bucharest Open.

Prin intermediul organizației ”Salvați Copii”, Sorana Cîrstea a oferit un incubator performant secţiei de neonatologie a Spitalulului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Preţul unui astfel de incubator este de aproximativ 75.000 de lei (în jur de 16.000 de euro).

Aparatul a fost donat de Sorana Cîrstea, miercuri, imediat după calificarea în turul doi al turneului de la Bucureşti, când sportiva a mers la Târgoviște.

Sorana Cîrstea: ”Mă bucur enorm să pot să salvez vieţi”

”Sunt doi gemeni care s-au născut cu 900 de grame, acum deja au un kilogram, incubatorul va fi căsuţa lor pentru următoarea lună, am cunoscut-o şi pe mama copilaşilor şi mă bucur enorm de mult să văd că deja este pus în functiune”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sportiva a adăugat: ”A fost un sentiment incredibil, de emoţie, de bucurie şi mă bucur enorm să pot să salvez vieţi. Pentru că, până la urmă, copiii sunt viitorul nostru, sunt cei mai importanţi”.

În ceea ce privește latura sportivă, Sorana Cîrstea visează să se impună la turneul care se dispută în aceste zile la București și, de asemenea, să termine anul în top 30 WTA.  


VIDEO/Spionajul cibernetic şi războiul informatic, a cincea dimensiune a războiului convenţional. Ce riscă România în acest moment

Citește mai multe despre donatie, Spitalul Județean și Târgoviște pe Libertatea.

Comentarii