Mergi direct la conținut »
Sportiva care s-a prăbuşit la US Open a fost operată de inimă
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Sportiva care s-a prăbuşit la US Open a fost operată de inimă

Sportiva care s-a prăbuşit la US Open a fost operată de inimă

Moment dramatic în timpul primei semifinale a turneului de tenis de la Flushing Meadows. Afectată de soare, chinezoaica Shuai Peng (28 de ani) nu s-a mai putut ţine pe picioare şi a abandonat, fiind scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile. Aflată la conducere în acel moment (7-6/1, 4-3), Caroline Wozniacki s-a calificat astfel în finală.

h_51555222

Sportiva daneză, fost număr 1 mondial şi a 10-a favorită a acestei ediţii a US Open, a declarat după meci: ”A fost foarte dificil să o văd cum se prăbuşeşte pe teren… Tenisul este un sport frumos, dar sănătatea este mult mai importantă. Ştian că ea a avut o operaţie de inimă pe când avea 13 ani şi am fost îngrijorată. Am mers la ea să mă asigur că este bine. Mi-a spus că este ok şi m-am liniştit. A fost foarte cald şi noi am avut schimburi de mingi epuizante mai ales la finalul primului set. Şi eu am resimţit căldura soarelui, dar în pauze am utilizat prosopul cu gheaţă pentru a mă răcori”.

h_51555233

Wozniacki a adăugat că nu s-a simţit nici ea prea bine cu două zile înaintea semifinalei, dar acum e mult mai bine. Daneza a spus că se va odihni astăzi şi speră ca la finală să fie în formă. Ea va lupta pentru trofeu cu liderul mondial şi principala favorită la US Open, Serena Williams, care a câştigat clar (6-1, 6-3) semifinala cu Ekaterina Makarova (Rusia).

h_51555227

h_51555169

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close