Mergi direct la conținut »
SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”. 

SSC Farul, echipa pusă pe picioare de suporterii „marinarilor”, dar aflată în conflict cu proprietarii arenei din Constanța, e nevoită să-și caute altă „casă” pentru meciurile considerate „acasă”.

În prima etapă, SSC Farul a jucat la Ovidiu cu ACS Poli Timișoara, pe care a învins-o cu scorul de 4-1.

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria: „Avem o listă cu câteva stadioane!”

”Avem o listă cu câteva stadioane unde am putea juca următoarele partide de campionat. O soluție este și Balcic, în Bulgaria”, a declarat investitorul Emanuela Gavrilă la Sport Total FM.

Ciprian Marica, cel care a preluat brandul Farul și a notificat pe șefii grupării suporterilor să nu mai folosească acest nume, a vorbit ieri despre planurile pe care le are. 

„Deocamdată, lucrăm la proiect şi îl voi prezenta. În acest moment, nu vreau să spun nimic, întrucât nu e complet. Dar, cât de curând, când va fi gata, voi vorbi despre el. Mă interesează cât mai mulţi oameni de fotbal alături. Aceasta e primordial la mine. Am mai vorbit şi de Carabaş, Dennis Şerban, Curt.

Eu n-am un război cu nimeni, nu dau pe nimeni la o parte şi nu pun condiţii că ăla vine, ăla nu vine… Pentru mine toţi care vor să ajute echipa sunt bineveniţi. Şi aceasta încerc să-i fac şi pe suporteri să înţeleagă. Mai nou, înţeleg că n-au o problemă cu mine, că mă acceptă, dar că nu acceptă pe nu ştiu cine. Acceptăm pe toată lumea!

Când pornim la un drum, nu avem voie să avem animozităţi faţă de unii sau de alţii. Nu ştiu ce a fost până acum, cine cu cine s-a certat. Eu încerc să-i fac pe toţi să înţeleagă că nu trebuie să existe astfel de certuri când este interesul echipei la mijloc“, a punctat Ciprian Marica.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

Close
Închide
  Close