Mergi direct la conținut »
SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria! ”O soluție e și Balcic!”. 

SSC Farul, echipa pusă pe picioare de suporterii „marinarilor”, dar aflată în conflict cu proprietarii arenei din Constanța, e nevoită să-și caute altă „casă” pentru meciurile considerate „acasă”.

În prima etapă, SSC Farul a jucat la Ovidiu cu ACS Poli Timișoara, pe care a învins-o cu scorul de 4-1.

SSC Farul ar putea organiza meciurile viitoare de ”acasă” în Bulgaria: „Avem o listă cu câteva stadioane!”

”Avem o listă cu câteva stadioane unde am putea juca următoarele partide de campionat. O soluție este și Balcic, în Bulgaria”, a declarat investitorul Emanuela Gavrilă la Sport Total FM.

Ciprian Marica, cel care a preluat brandul Farul și a notificat pe șefii grupării suporterilor să nu mai folosească acest nume, a vorbit ieri despre planurile pe care le are. 

„Deocamdată, lucrăm la proiect şi îl voi prezenta. În acest moment, nu vreau să spun nimic, întrucât nu e complet. Dar, cât de curând, când va fi gata, voi vorbi despre el. Mă interesează cât mai mulţi oameni de fotbal alături. Aceasta e primordial la mine. Am mai vorbit şi de Carabaş, Dennis Şerban, Curt.

Eu n-am un război cu nimeni, nu dau pe nimeni la o parte şi nu pun condiţii că ăla vine, ăla nu vine… Pentru mine toţi care vor să ajute echipa sunt bineveniţi. Şi aceasta încerc să-i fac şi pe suporteri să înţeleagă. Mai nou, înţeleg că n-au o problemă cu mine, că mă acceptă, dar că nu acceptă pe nu ştiu cine. Acceptăm pe toată lumea!

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Când pornim la un drum, nu avem voie să avem animozităţi faţă de unii sau de alţii. Nu ştiu ce a fost până acum, cine cu cine s-a certat. Eu încerc să-i fac pe toţi să înţeleagă că nu trebuie să existe astfel de certuri când este interesul echipei la mijloc“, a punctat Ciprian Marica.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

Close
Închide
  Close