Mergi direct la conținut »
Stadionul Steaua este dărâmat în ritm alert. Imagini incredibile din urmă cu puțin timp. Becali: ”Se face pentru mine”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Stadionul Steaua este dărâmat în ritm alert. Imagini incredibile din urmă cu puțin timp. Becali: ”Se face pentru mine”

Stadionul Steaua este dărâmat în ritm alert. Imagini incredibile din urmă cu puțin timp. Becali: ”Se face pentru mine”

Stadionul Steaua este dărâmat în ritm alert. Imagini incredibile din urmă cu puțin timp. Stadionul „Steaua”, care a găzduit atâtea și atâtea victorii de răsunet ale fotbalului românesc este pus la pământ în aceste zile.

Foto: Vlad Nedelea (GSP)

Operațiunea de demolare trebuie să fie gata până la sfârșitul lunii noiembrie, dar, la cum decurg lucrările, s-ar putea ca mult mai repede să se întâmple asta.

Gazonul nu mai există. Rândurile de scaune sunt făcute grămadă, excavatoarele ”mușcă” din tribunele arenei inaugurate în 1974.

Stadionul Steaua este dărâmat în ritm alert. Pe noua arenă poate juca și FCSB

În locul vechiului stadion va fi ridicat unul nou, de 30.500 de locuri. Acesta va putea fi închiriat chiar și de ”dușmanii” de la FCSB

Pe vechiul stadion din Ghencea s-au jucat meciuri timp de 41 de ani, din 1974, până în martie 2015.

”Peste 3-4 ani o să le fac plângere penală şi o să întreb de ce n-au scos niciun ban cu sigla. Ei spun că au marca şi că marca făcea 3,7 milioane de euro pe an. Înseamnă că au făcut abuz în serviciu. Prin absurd, să zicem că ei câştigă procesul cu mine pentru prejudiciu. Dar nu-l câştigă, n-au cum. O să le fac plângere. O să vezi cum se întâmplă…

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial
Recomandări

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial

 

Nu vedeţi că ei au făcut noul stadion după stema mea? L-au făcut o stea în 8 colţuri. Pentru mine l-au făcut! Am mari trăiri când văd stadionul ăla vechi că se dărâmă, mai ales când văd că toţi iau acasă iarba pusă de mine, scaune puse de mine. O să câştigăm noi acum palmaresul şi istoria. Noi tot ce am făcut, am făcut cu numele Steaua! O să avem şi numele înapoi”, a spus Becali la PRO X.


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Close
Închide
  Close