Mergi direct la conținut »
Suporterii celor de la CSA Steaua vor lua foc: ”FCSB poate juca în Ghencea”. Petrea nu exclude negocieri cu Becali: ”Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Suporterii celor de la CSA Steaua vor lua foc: ”FCSB poate juca în Ghencea”. Petrea nu exclude negocieri cu Becali: ”Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă!”

Suporterii celor de la CSA Steaua vor lua foc: ”FCSB poate juca în Ghencea”. Petrea nu exclude negocieri cu Becali: ”Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă!”

Suporterii celor de la CSA Steaua vor lua foc: ”FCSB poate juca în Ghencea”. Petrea nu exclude negocieri cu Becali: ”Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă!”.

Inamicul public numărul 1 al falangei suporterilor steliști care a ales să urmeze proiectul celor de la CSA, Gigi Becali, le poate face aroganța de a-și duce echipa să joace pe noul stadion din Ghencea.

„Al doilea inamic public al celor din Peluza Sud, comandantul Petrea, a spus că lui Becali nu i se poate interzice să-și aducă echipa în Ghencea, fiindcă legea îi dă dreptul. 

Suporterii celor de la CSA Steaua vor lua foc: „Asupra numelui nu putem discuta!”

Cred că viitorul ne poate aduce la o astfel de masă. Până atunci trebuie rezolvate anumite lucruri, de exemplu acest proces privind prejudiciul. După ce vom recupera cele 37 de milioane de euro îi aşteptăm să discutăm anumite probleme punctuale. 

Asupra numelui nu putem avea disponibilitatea de a discuta, pentru că noi avem echipă de fotbal. Nu pot exista două echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Actuala echipă nu o să dispară„, a spus Cristian Petrea

Intrăm într-o poveste cum e la Craiova. Stadionul de fotbal e construit din fonduri publice. Dacă CSA Steaua îl poate închiria, în anumite perioade, presupun că orice club, nu numai FCSB, poate face această cerere.

Poate să joace, asta este legea. Poate ar fi imoral din partea FCSB, dar asta este legea. Acel bun este făcut din fonduri publice”, a mai spus colonelul Petrea pentru sursa citată.


Citește și: Ce se mai întâmplă cu procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano. Răspuns pozitiv de la instanțele din Italia!

Close
Închide
  Close