Mergi direct la conținut »
Stanciu și Chipciu l-au bătut pe Răzvan Marin, în derby-ul din Belgia. Ce au făcut Rednic și Boloni
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Stanciu și Chipciu l-au bătut pe Răzvan Marin, în derby-ul din Belgia. Ce au făcut Rednic și Boloni

Stanciu și Chipciu l-au bătut pe Răzvan Marin, în derby-ul din Belgia. Anderlecht a învins-o pe propriul teren, cu 1-0, pe Standard Liege.

Golul a fost marcat de Onyekuru, în minutul 89. La Anderlecht, Chipciu a jucat până în minutul 68, iar Stanciu a intrat pe teren în minutul 81, în timp ce, pentru Standard Liege, Răzvan Marin a fost integralist.

După 9 etape, Anderlecht ocupă locul şapte în clasament, cu 15 puncte, iar Standard Liege este pe 12, cu nouă puncte. Lider este FC Bruges, cu 24 de puncte.

Ziua de sâmbătă a fost una neagră pentru românii din campionatul Belgiei, Mircea Rednic şi Dorin Rotariu fiind egalaţi în minutele de prelungire după ce au condus cu 2-0, iar Ladislau Boloni a fost învins.

Mouscron conducea cu 2-0 pe FC Malines, prin golurile marcate de Olinga 9 şi Awoniyi 26. Fostul dinamovist Rotariu a fost introdus pe teren în minutul 73, dar gazdele nu au reuşit să menţină avantajul. După ce au ratat un penalty, cei de la Malines au pus în continuare presiune pe poarta celor de la Mouscron şi după ce Schoofs a redus din diferenţă, au reuşit egalarea în minutele de prelungire prin Cobbaut. Totuşi, cu acest punct Mouscron au urcat pe ultima treaptă a podiumului, la patru puncte în urma liderului FC Bruges.

Trupa lui Ladislau Boloni, Antwerp, venea în deplasarea de la Beveren după cinci meciuri în care nu cunoscuse înfrângerea. De această dată, elevii lui Boloni nu au putut rezista, gazdele impunându-se cu un sec 3-0. Golurile au fost marcate de Boljevici 46, Morioka 64 şi Dierckx 81. Antwerp a rămas pe locul şase în clasament, cu 15 puncte.

Close
Închide
  Close