Mergi direct la conținut »
Presa belgiană anunță: Stanciu și Chipciu vor fi dați afară de Anderlecht! Rotariu a marcat pentru Mouscron!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Presa belgiană anunță: Stanciu și Chipciu vor fi dați afară de Anderlecht! Rotariu a marcat pentru Mouscron!

Presa belgiană anunță: Stanciu și Chipciu vor fi dați afară de Anderlecht! Rotariu a marcat pentru Mouscron!

Presa belgiană anunță: Stanciu și Chipciu vor fi dați afară de Anderlecht! Situaţia românilor de la trupa din Bruxelles este foarte grea.

ACTUALIZARE 22.45. Dorin Rotariu a marcat pentru Mouscron, 1-1 acasă cu St. Trond. Ex-dinamovistul a punctat pentru 1-1, în min. 31. Echipa lui Mircea Rednic e pe locul al zecelea, cu 20 de puncte.

ACTUALIZARE 20.45. Sâmbătă, de la 19.00, Lokeren – Anderlecht 1-2, în runda a 17-a. Clasamentul din Belgia, AICI. Chipciu e învoit (probleme personale, tatăl său e bolnav), iar Stanciu acuză probleme musculare și e în afara lotului.

Presa din Belgia anunţă că Stanciu şi Chipciu vor pleca de la campioana Belgiei.

Relaţia lui Nicolae Stanciu cu antrenorul Hein Vanhaezebrouck s-a terminat în momentul în care mijlocaşul şi-a descărcat nervii în presă, iar acum nici Alexandru Chipciu nu se simte prea bine.

”Românii îşi vor căuta echipă în iarnă, iar dacă nu vor reuşi să lege ceva rapid, atunci mai mult ca sigur în vară se vor despărţi de Anderlecht. Weiller îl folosea non-stop pe Chipciu, iar acum poziţia lui nu prea mai există, în timp ce Stanciu a dezamăgit teribil încă de când a venit la echipă. Nu mai sunt doriţi, asta e clar”, a scris Het Niuewblad.

Citiți și Nicolae Stanciu pleacă de la Anderlecht. Fotbalistul nu a confirmat în Belgia și este dorit de Reghecampf în Emirate

Close
Închide
  Close