Mergi direct la conținut »
Steaua - Biel 2-0. Adi Popa a deschis scorul, Keşeru l-a majorat
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua - Biel 2-0. Adi Popa a deschis scorul, Keşeru l-a majorat

Steaua – Biel 2-0. Adi Popa a deschis scorul, Keşeru l-a majorat

Min. 90: Meciul s-a terminat. Steaua a bătut cu 2-0. Campionii vor reveni mâine în ţară.

Min. 62: A ieşit Prepeliţă, a intrat Pham Huy.

Min. 61: GOOL STEAUA. Keşeru a dublat avantajul „roş-albaştrilor”, după ce portarul elveţian a respins o minge şutată de Nicuşor Stanciu.

Min. 60: Arlauskis a fost înlocuit cu Fl. Niţă.

Min 57: Tănase a şutat periculos, dar portarul elveţienilor a respins.

Min. 47: GOOL STEAUA. Adi Popa a deschis scorul cu un şut de la 16 metri!

Min. 46: A început partea a doua. Gâlcă i-a scos pe Neagu, Breeveld, Rusescu, Chipciu şi Enceanu. Au intrat: Tănase, Adi Popa, Bourceanu, Keşeru şi N. Stanciu. Echipa Stelei arată astfel acum: Arlauskis – G. Matei, Luchin, Toşca, Latovlevici – Prepeliţă, Bourceanu – Adi. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Keşeru.

Min. 45: S-a terminat prima repriză. După ce în vară s-a făcut de râs cu Chiasso (1-2) şi FC Lugano (2-5), „roş-albaştrii” sunt pe cale să-şi mai păteze imaginea împotriva unor „ceasornicari”.

Min. 38: Luchin a ratat din apropiere.

Min. 28: Chipciu a şutat peste poarta „ceasornicarilor”. Aceasta este prima ocazie a „militarilor” împotriva codaşei din liga a doua elveţiană.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Min. 20: Rusescu a tras de la 25 de metri, pe lângă poartă.

Min 6: Elveţienii au prima ocazie. Gabi Matei şi-a scăpat un adversar din marcaj, dar şutul s-a dus peste.

Min. 1:  Arbitrul a fluierat startul jocului. Elveţienii suferă! Paul Thomet, ultimul titular din echipa care în sezonul 1946-1947 a cucerit singurul titlu din istoria acestui club, a murit chiar astăzi, la vârsta de 90 de ani.

Steaua susţine la această oră al doilea meci amical din această iarnă contra elveţienilor de la FC Biel-Bienne. Meciul se desfăşoară în Spania, la Oliva Nova.

Costel Gâlcă va începe jocul cu echipa de pe ultimul loc din liga a doua elveţiană cu o formulă experimentală, în care şi-au făcut loc jucători care, în mod obişnuit, sunt rezerve, precum Gabi Matei, Neagu, nou-venitul Enceanu sau Toşca, jucător care este folosit pe un post nou, acela de fundaş central.

STEAUA: Arlauskis – G. Matei, Luchin, Toşca, Latovlevici – Breeveld, Prepeliţă – Chipciu, I. Neagu, Enceanu – Rusescu

Rezerve: Fl. Niţă – Râpă, Cr. Tănase, Pham Huy, N. Stanciu, Keşeru, Bourceanu, Adi Popa

Jucătorii Vali Cojocaru şi Vâlceanu, ambii răciţi, nu au fost incluşi în lot pentru acest joc. De asemenea, Papp, L. Filip, G. Iancu şi Tamaş, toţi abia reveniţi după accidentări, sunt menajaţi, informează pagina de Facebook a clubului.

Close
Închide
  Close