Mergi direct la conținut »
Steaua mai dă o lovitură: "Gardoş va pleca pe 6-7 milioane de euro!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua mai dă o lovitură: "Gardoş va pleca pe 6-7 milioane de euro!"

Steaua mai dă o lovitură: „Gardoş va pleca pe 6-7 milioane de euro!”

Steaua se pregăteşte intens pentru perioada de mercato. După ce patronul Gigi Becali a anunţat că în Ghencea vor sosi trei jucători de valoare, "roş-albaştrii" sunt gata să renunţe la serviciile unor fotbalişti cu ştate vechi. Din câte se pare, primul pe listă este Florin Gardoş.

„Am auzit că s-ar putea să meargă în Anglia. Cota lui nu e la fel de ridicată precum cea a lui Chiricheş. Gardoş nu a jucat prea mult la naţională, dar merită cam trei sferturi din cât a dat Tottenham pe Chiricheş. Cred că englezii pot să ofere 6-7 milioane în schimbul lui Florin”, a declarat Liţă Dumitru la Dolce Sport.

Lato, spre Dinamo Zagreb

Fostul mare fotbalist al Stelei a făcut o comparaţie între Gardoş şi Chiricheş: „Florin e mai înalt, e mai bine făcut şi are un joc aerian bun. În schimb, Chiricheş are o tehnică mai bună decât cea a lui Gardoş. Vlad loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, în comparaţie cu Gardoş, care dă doar cu dreptul”.

Gardoş nu e singurul jucător care ar putea să părăsească Steaua. Din câte se pare, Iasmin Latovlevici e foarte aproape de un transfer în străinătate. De serviciile fundaşului stânga se interesează Dinamo Zagreb. Gruparea croată pare dispusă să ofere Stelei un milion de euro în schimbul jucătorului în vârstă de 28 de ani.

Close
Închide
  Close