Mergi direct la conținut »
Steaua a plecat în Anglia. Cine a absentat de la aeroport
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua a plecat în Anglia. Cine a absentat de la aeroport

Steaua a plecat în Anglia. Cine a absentat de la aeroport

Steaua a plecat astăzi în al doilea cantonament al verii, în Anglia, unde va sta 10 zile şi va susţine patru partide amicale, ultimele dinaintea startului noului sezon. Programul jocurilor de pregătire este mult mai tare decât cele susţinute în Italia şi pierdute ruşinos cu FC Chiasso (1-2) şi cu Lugano (2-5).

„Roş-albaştrii” le vor întâlni pe rând pe Ludogoreţ Razgrad (campioana Bulgariei, pe 1 iulie), Anderlecht Bruxelles (campioana Belgiei, pe 3 iulie), Oldham Athletic (liga a treia din Anglia, 5 iulie) şi AEL Limassol (Cipru, 7 iulie).

Din delegaţia Stelei care a plecat de pe Aeroportul Henry Coandă au lipsit Claudiu Keşeru şi Florin Gardoş. Cei doi au fost acasă în cele două zile libere primite şi au plecat spre Marea Britanie din oraşele lor de baştină, Keşeru – de la Oradea, Gardoş – de la Satu Mare.

Pentru Steaua urmează un start de sezon foarte dificil, care începe cu Supercupa României, contra Astrei, programată pe 11 iulie, şi care va continua cu meciurile din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Close
Închide
  Close