Mergi direct la conținut »
Steaua se bate cu Dinamo Zagreb pe un jucător român de naţională!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua se bate cu Dinamo Zagreb pe un jucător român de naţională!

Steaua se bate cu Dinamo Zagreb pe un jucător român de naţională!

[caption id="attachment_34283" align="alignright" width="381"] Alexandru Măţel nu vrea să cedeze la presiunile şefilor FOTO: Codrin Prisecaru[/caption]

Alexandru Măţel, fundaşul dreapta al Astrei Giurgiu, a ratat întreaga pregătire de vară, din cauza unor neînţelegeri cu conducătorii clubului. Acesta mai are un an de contract şi s-a pregătit singur.

Conform dolcesport.ro, Steaua se află în luptă directă cu Dinamo Zagreb pentru transferul fundaşului dreapta. Sursa citată informează că gruparea croată se află în negocieri avansate cu Măţel. Impresarul jucătorului român se află la Zagreb şi încearcă să-l convingă pe acesta să accepte oferta campioanei Croaţiei, în defavoarea Stelei care oferă pe loc aproximativ 800.000 de euro.

De partea cealaltă, Dinamo îi oferă apărătorului român suma de 1.4 milioane de euro pe patru ani. Mătel însă nu poate pleca în acest moment de la Astra, deoarece este încă sub contract cu gruparea giurgiuveană. Cu toate acestea, croaţii pun presiune pe fundşul român şi i-a transmis că astazi este ultima zi în care el le poate furniza un răspuns cu privire la oferta lor.

Din iarnă, Măţel va intra în ultimele şase luni de contract. Astra Giurgiu ar putea în aceste condiţii să-l piardă în vară gratis. Dinamo Zagreb profită de această situaţie şi ar dori ca transferul românului să se facă chiar din această iarnă, urmând ca Astra să încaseze  în jur de 5-6 sute de mii de euro din urma transferului.

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close