Mergi direct la conținut »
Steliştii vor lua primă pentru succesul cu Aalborg! Mesajul lor pentru patron
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steliştii vor lua primă pentru succesul cu Aalborg! Mesajul lor pentru patron

Gigi Becali, patronul Stelei, a decis să le acorde o primă jucătorilor Stelei după victoria cu 6-0 obţinută de aceştia în faţa danezilor de la Aalborg, în prima etapă din Grupa J a Ligii Europa.

Gigi Becali spune ori de câte ori are ocazia că singura competiţăie care îl interesează este Liga Campionilor. Victoria categorică, 6-0, repurtată de Steaua în faţa danezilor de la Aalborg, în prima etapă din Grupa J a Ligii Europa, l-a încântat însă peste măsură pe patronul grupării ”roş-albastre”.

Becali a fost eliberat pentru cinci zile din penitenciarul de la Poarta Albă şi a urmărit meciul acasă, la televizor. Surse din cadrul grupării ”roş-albastre” au dezvăluit că latifundiarul din Pipera a fost foarte fericit după ce Steaua a câştigat cu 6-0 partida cu Aalborg şi, în consecinţă, a decis să le acorde o primă jucătorilor.

”Nea Gigi, să fii pregătit să scrii cartea «Drumul Stelei către câştigarea Ligii Europa»”, a fost mesajul pe care Gigi l-a primit din partea fotbaliştilor Stelei, au mai precizat aceleaşi surse. În închisoare, Becali a scris o carte despre Muntele Athos, care urmează să fie publicată luna viitoare.

 

Close
Închide
  Close