Mergi direct la conținut »
Şumudică are lot, vrea şi trofee: "Nu am mai întâlnit un așa jucător"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Şumudică are lot, vrea şi trofee: „Nu am mai întâlnit un așa jucător”

Liga I începe vineri, cu meciurile FC Voluntari - CSMS Iaşi (18:30) şi Astra - Concordia Chiajna (ora 21:00).

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi porneşte cu gândul la câştigarea campionatului.

„Mă bucur că l-am păstrat pe Budescu, că am păstrat jucători de anul trecut pentru că sunt jucători care au făcut ceva pentru clubul ăsta și au demonstrat că pot juca la un nivel înalt. Acum, că l-am luat și pe Teixeira, sper să fie un plus, sunt jucători de valoare.

Căpitanul echipei pentru mine este mâna dreaptă din vestiar și, fără să îl laud, este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat vreodată în cariera mea. În general, trebuie să respecți oamenii, iar el este pentru mine, din punct de vedere fotbalistic, cel mai bun jucător pe care l-am antrenat până în momentul de față, fără să se supere ceilalți.

Ca talent și ca muncă eu nu am mai întâlnit un așa jucător și, din punctul ăsta de vedere, sunt mândru că l-am adus aici, mai departe el trebuie să demonstreze că va rămâne același om și va ajuta echipa”, a declarat Marius Șumudică.

„Dacă nu am putut să câștig un campionat din postura de jucător la seniori sper să o pot face din postura de conducător de club”, Dani Coman, preşedinte Astra Giurgiu

Close
Închide
  Close