Mergi direct la conținut »
Talpan ar fi fost agresat de un antrenor de la Steaua! ”I-a rupt cămașa!”. A depus plângere la Parchet
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Talpan ar fi fost agresat de un antrenor de la Steaua! ”I-a rupt cămașa!”. A depus plângere la Parchet

Talpan ar fi fost agresat de un antrenor de la Steaua! ”I-a rupt cămașa!”. A depus plângere la Parchet

Talpan ar fi fost agresat de un antrenor de la Steaua! ”I-a rupt cămașa!”. Comandantul Petrea ar fi fost de față. Juristul Florin Talpan, omul care a ”rupt” numele și marca Stelei de la echupa patronată de Gigi Becali, ar fi fost victima unui abuz în interiorul clubului CSA Steaua.

ACTUALIZARE 23 august, ora 10.30.  Colonelul Talpan s-a ales cu cămașa ruptă după acel moment și a depus plângere penală împotriva locotenent-colonelului Ducu. Juristul este nemulțumit că agresorului i-au luat apărarea comandatul Cristian Petrea și Seretarul General Codrin Munteanu. Îi acuză pe aceștia chiar că l-au amenințat, în încercarea de a-l face să renunțe la reclamație. Acum, toți cei prezenți în ședința care a avut loc chiar de ziua lui sunt chemați ca martori în procesul penal în care el s-a constituit parte civilă.
Talpan cere în instanță daune morale de 1,5 milioane de lei (aproximativ 322.000 de euro), la care se adaugă prejudiciul propriu-zis: 300 de lei pentru cămașa care i-a fost ruptă.

„Vă confirm faptul că am fost agresat în data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea ce către lt. Col Ducu Petre care a sărit la mine la bătaie, bruscându-mă, luându-mă de piept şi rupându-mi cămaşa, pentru motivul că nu avizasem favorabil o solicitare primită de la Mariana Bitang, solicitare neconformă prevederilor legale.

În loc să se dispună măsurile disciplinare care se impuneau împotriva lt col Ducu Petre, col Cristian Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu i-au luat apărarea lt. Col Ducu Petre, aceştia ameninţându-mă tot pe mine”, a spus Florin Talpan, potrivit ProSport.

„Am depus plângere la parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi aştept soluţionarea dosarului. Este un conflict între subsemnatul, col Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu care a escaladat şi a ajuns la cote maxime deoarece eu refuz motivat să semnez acte care nu sunt conform legii. Pe aceasta cale le transmit celor avizaţi că nu ma pot obliga şi că nu voi semna niciodată acte care sunt contrare legislaţiei şi nici acte care sunt contrare intereselor statului”, a adăugat juristul Clubului Sportiv al Armatei.

Conform site-ului steaualibera.com, Florin Talpan ar fi fost agresat în sediul clubului, la o ședință de la finalul lunii mai, de către Ducu Petre, antrenorul de la secția de floretă, care are gradul de locotenent-colonel.

Totul a pornit de la o solicitare a celebrei antrenoare de gimnastică Mariana Bitang, care a vrut să se folosească într-un anumit context de numele Steaua. Cum și de ce a solicitat Mariana Bitang o asociere cu Steaua n-a fost explicat.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Florin Talpan s-a opus, iar Ducu Petre a decis să-l „pedepsească”, lovindu-l și rupându-i cămașa.

Talpan ar fi fost agresat de un antrenor de la Steaua!  A depus plângere penală

Florin Talpan a ieșit din sala de ședințe cu cămașa ruptă, lucru observat de mai mulți martori. Cristian Petrea, comandantul clubului, și Codrin Munteanu, secretarul general al MApN, au încercat să-l oblige pe Talpan să „uite” agresiunea, dar acesta a depus plângere penală.

Conform sursei citate, Petrea și Munteanu au fost trimiși în fața Parchetului Militar. Același Talpan i-a acuzat pe cei doi și de fals în înscrisuri.

Helmut Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a dezvăluit nu cu mult timp în urmă că toți din clubul CSA Steaua se feresc de Talpan.

Până la această oră, Ducu Petre n-a răspuns solicitării „Libertatea” de a-și spune punctul de vedere referitor la acuzațiile de agresiune.


Citește și: 

VIDEO/ A mers 600 de kilometri pe jos, pentru educaţie. Povestea româncei care a renunţat la o viaţă de vis în Elveţia pentru a-i ajuta pe copii

Uzina de la Mioveni a împlinit jumătate de veac! Cum s-a schimbat Dacia în 50 de ani

Close
Închide
  Close